Steun de crowdfunding campagne:

Rafael Morales Ontwikkelt Zijn Honkbaltalenten Bij Rabbits Honkbalacademy

 • Start
 • Talentboek
 • Rafael Morales ontwikkelt zijn honkbaltalenten bij Rabbits Honkbalacademy

Rafael Morales
Rafael Morales ontwikkelt zijn honkbaltalenten bij Rabbits Honkbalacademy

Baseball
 • Talent Profiel
  Rafael Morales
  Haarlem
  Baseball
  Noord-Holland
  EK Honkbal 2021

Campagne statistieken van
Rafael Morales

€ 588
58.80%
Donateur(s)
14
Gedoneerd
€ 588
Dag (en) verstreken
269
Dag(en) te gaan
-181
Doelbedrag
€ 1000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Rafael Morales | Ik ben ben Rafael Morales (11 jr) en ik speel al vanaf mijn 5e jaar honkbal, begonnen bij Kinheim in Haarlem, daarna gespeel....

Ik ben ben Rafael Morales (11 jr) en ik speel al vanaf mijn 5e jaar honkbal, begonnen bij Kinheim in Haarlem, daarna gespeeld bij Taxistas in Mexico en het afgelopen jaar bij Pirates in Amsterdam.

Honkbal is mijn passie omdat je zo veel verschillende activiteiten en uitdagingen hebt in het spel. Je moet je hersenen gebruiken, het is tactisch, technisch en iedereen in het team is belangrijk. Door honkbal heb ik veel vrienden gemaakt en plezier beleefd. Dit wil ik tot het hoogste niveau meemaken.

Sinds oktober 2020 heb ik bijna iedere dag getraind om alle verschillende onderdelen van honkbal onder de knie te krijgen en te worden geselecteerd voor Honkbal Academy Kennemerland Rabbits. En dit is gelukt!

Al het trainen heeft me beter gemaakt want nu ben ik geselecteerd voor het 6 jarige ontwikkelingstraject bij De Rabbits. Afgelopen jaar ben ik ook geselecteerd voor het Nederlands team en meegedaan EK U12. Met Amsterdam Pirates heb ik deelgenomen aan het Catalunya Baseball Tournament en heb daar heel veel plezier beleefd.

In de komende twee jaar wil ik in alle facetten van het honkballen beter worden. In het 3de en 4de jaar van de academie ga ik me specialiseren in wat het beste wat bij mij past.

Om deze 6 jaar goed door te komen heb ik veel onkosten voor goede materialen, contributie, reis en verblijfkosten en kleding. Om deze reden ben ik op zoek naar mensen die mij willen sponsoren.

Als je in mij geloofd en mij en de honkbalsport wilt stimuleren wil ik je vragen mij te sponsoren. Ik zal je op de hoogte houden van mijn ontwikkelingen en prestaties!

Bedankt voor de support!
Rafael Morales

Rafael Morales ontwikkelt zijn honkbaltalenten bij Rabbits Honkbalacademy

14

Donateur(s)

€ 588

Gedoneerd

269

Dag (en) verstreken

€ 1000

Doelbedrag

DONATIE | BASEBALL | NON-PROFIT


Ik ben ben Rafael Morales (11 jr) en ik speel al vanaf mijn 5e jaar honkbal, begonnen bij Kinheim in Haarlem, daarna gespeeld bij Taxistas in Mexico e ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Dit is de activiteitenlog van deze campagne waar alle acties zichtbaar zijn die met deze campagne te maken hebben. Hierop zijn ook de terugbetaalde en geannuleerde donaties zichtbaar. Wij werken hiervoor aan een oplossing. In het tabblad Donateurs vind u een overzicht van de daadwerkelijke donaties.

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Openbaar bericht aan talent bij de donatie:
Sport in Haarlem € 50 Namens de supporters van Sport in Haarlem: veel plezier en succes bij de Rabbits en op naar de Atlanta Braves! www.sportinhaarlem.nl
Anonieme donateur € 5
Hans de Vries € 25 Ga ervoor Rafael, Veel Succes.
Anonieme donateur € 50
Johan Veneman € 25
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

Alle rechten zijn voorbehouden. 2020 © YVGTF.NL
Website ontwerp, marketing concept en technische realisatie smackitcreations.com