Skip to main content

Beer van Oosterhout
Road To Canada met Beer van Oosterhout

IJshockey
Beer van Oosterhout heeft in totaal
€ 4140 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1595
  Beer van Oosterhout
  Voorschoten
  Zuid-Holland
  Captain van het Olympisch Meiden U16 ijshockey team die deelnam aan de YOG 2024 in Zuid Korea

Campagne statistieken

€ 4140
82.80%
Donateur(s)
58
Gedoneerd
€ 4140
Dag (en) verstreken
17
Dag(en) te gaan
33
Doelbedrag
€ 5000

Crowdfunding Campagne voor Beer van Oosterhout | Hallo iedereen, Ik ben Beer,  een 15 jarige ijshockeyster met een doel. Dit doel is redelijk simpel te verwoorden: Ik....

Hallo iedereen,

Ik ben Beer,  een 15 jarige ijshockeyster met een doel. Dit doel is redelijk simpel te verwoorden: Ik wil alles wat ik in mij heb voor deze sport er uit halen. Om dit te kunnen moet ik veel op het ijs staan en trainen, trainen, trainen.
In januari 2024 mocht ik meedoen met het Olympisch meiden U16 team tijdens de Jeugd Olympische Spelen in Zuid-Korea. Het niveau was hoog en deelname heeft me wel met beide benen op de grond gezet waar ik sta. Toch heeft het mij wel laten beseffen dat dit is wat ik wil doen.

Ik ben pas op m'n dertiende begonnen en heb technisch een achterstand. En tevens door een kleine mobiliteitsbeperking die beide goed trainbaar zijn. Mijn coachbaarheid, hockey IQ en teamgeest zijn de uitblinkers in mijn talent. Die drie dingen zijn moeilijker trainbaar dan de technische kant. Ik moet de mogelijkheid hebben om mee te doen aan een dagelijks programma als ik mijn techniek op een volgend level wil tillen. Hier ga ik ook zeker tot de max voor werken!

Dit programma is er nog niet in Nederland. Vandaar mijn keuze om naar Canada te gaan. Daar is de school Ste-Cécile Academy. Ik ben hier aangenomen om te mogen hockeyen. Dit vergt de komende jaren ontzettend veel, vooral financieel. Dat is dan ook de reden van deze campagne. Hiermee wil ik zoveel mogelijk dit grote avontuur mogelijk maken.

Met jullie steun kan ik alles uit mijn passie halen. Ik wil er niet later op terug kijken met de gedachte 'Wat als ik het wel had gedaan'. Dat is een van de meest gestelde vragen uit iemand zijn leven. Je kunt maar 1 keuze maken. Dit is die van mij, en ik sta er 100% achter. Ik hoop dat jullie mij willen helpen deze keuze nóg beter te maken. Om uiteindelijk ooit deel te nemen aan WK’s en mogelijk de echte Olympische Spelen.

Wil je nog meer weten kan je hier nog mijn hele verhaal lezen:

https://acrobat.adobe.com/id/urn:aaid:sc:eu:5d770083-09cf-4ae6-9047-1c6e8fafb928

Bedankt voor de support!
Beer van Oosterhout

Road To Canada met Beer van Oosterhout

58

Donateur(s)

€ 4140

Gedoneerd

17

Dag (en) verstreken

€ 5000

Doelbedrag

DONATIE | IJSHOCKEY | NON-PROFIT


Hallo iedereen, Ik ben Beer,  een 15 jarige ijshockeyster met een doel. Dit doel is redelijk simpel te verwoorden: Ik wil alles wat ik in mij heb vo ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Neel en ted € 50   Jouw kende moet dit lukken. Succes💪👍 
Jaap en Petra € 50   Heel veel succes Beer! Jaap en Petra 
Lianne moeder Evy € 10   Succes Beer! 
Anonieme donateur € 20    
Anonieme donateur € 125    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!