Skip to main content

Noa Diorgina Man
Noa Diorgina's Road to Olympics! Freerunnen!

Categorie SPORT
Noa Diorgina Man heeft in totaal
€ 600 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1012
  Noa Diorgina Man
  Delft
  Zuid-Holland
  Goud Freerunnen World Games 2022 - Style, Zilver Freerunnen World Games 2022 - Speed, Goud NK Freerunnen 2022, Zilver WK FISE Freerunnen Sofia Bulgarije 2022
  https://www.noadiorgina.com

Campagne statistieken

€ 600
17.14%
Donateur(s)
2
Gedoneerd
€ 600
Dag (en) verstreken
524
Dag(en) te gaan
-405
Doelbedrag
€ 3500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Noa Diorgina Man | Mijn naam is Noa Diorgina Man, en ik ben freerunner. ik beoefen deze sport al 10 jaar en won op mijn 13de mijn eerste zilv....

Mijn naam is Noa Diorgina Man, en ik ben freerunner. ik beoefen deze sport al 10 jaar en won op mijn 13de mijn eerste zilver in de volwassenen divisie op het wereldkampioenschap in zweden, op mijn 16de werd ik wereldkampioen in griekenland. Mijn missie is om deze sport te helpen groeien naar de olympische spelen en voor Nederland de titel te verdedigen, hopelijk als Olympisch demosport in Parijs in 2024 en als echt olympische sport in 2028 in LA!

Freerunnen wordt ook wel Urban Gymnastics genoemd, salto's, dubbele schroeven, grote sprongen en dat allemaal zonder matten maar gewoon op straat naar beton. Deze sport is dus niet alleen fysiek maar ook mentaal heel zwaar, een echte uitdaging dus!

Onze sport is sinds een paar jaar gigantisch uitgegroeid en wereldwijd zijn er nu vele wedstrijden. Er zijn NK's, EK's, World Cups en zelfs dit jaar voor het eerst een officieel wereldkampioenschap in Tokio en in Birmingham USA is freerunnen zelfs toegevoegd aan 'The World Games' waar ik voor ons land uit mocht komen en zilver bij speed en goud bij style heb gewonnen! Op 'the world games' is er een format getest hoe onze sport op de Olympische spelen in de toekomst plaats zou kunnen vinden.

Er zijn twee disciplines:

Style - Hoe creatief mogelijk je van punt A naar punt B ging, met salto's, schroeven etc. hoe moeilijker de flips en schroeven hoe hoger je scoorde op difficulty. Ook mogen er geen stop momenten in je run zitten dus alles moet als het ware in één flow aan elkaar ge-connect zijn. Dat is echt mijn sterke kant!

Speed - Hoe snel je van punt A naar punt B komt, deze race leg je af met een tegenstander die exact dezelfde baan ernaast aflegt en de snelste gaat door naar de volgende ronde tot er 1 winnaar overblijft.

Omdat onze sport nog niet officieel olympisch is betalen wij als teamNL Athleten al onze kosten zelf, gelukkig heb ik veel steun van DHtopsport en mijn sponsoren maar toch blijft er nog een flinke kostenpost over.

Daarom vraag ik jullie hulp! Het wereldkampioenschap is in 2023 in China, hiervoor komen de totale kosten op 3500 euro. Tickets, hotel, inschrijvingen, visums etc... Ik ga daar ziezo voor ons land strijden om die gouden plak mee naar Nederland te nemen, maar met jullie hulp heb ik een stuk minder stress over de kosten en kan ik mij volledig op de trainingen richten.

Daarom zou ik ontzettend geholpen zijn met een donatie... Dankjewel alvast!

Voor een impressie en nieuws items neem gerust een kijkje op mijn website:

https://www.noadiorgina.com/

Bedankt voor de support!
Noa Diorgina Man

Noa Diorgina's Road to Olympics! Freerunnen!

2

Donateur(s)

€ 600

Gedoneerd

524

Dag (en) verstreken

€ 3500

Doelbedrag

DONATIE | CATEGORIE SPORT | NON-PROFIT


Mijn naam is Noa Diorgina Man, en ik ben freerunner. ik beoefen deze sport al 10 jaar en won op mijn 13de mijn eerste zilver in de volwassenen divisie ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Martijn van Gulden € 100   Het gaat je zeker lukken om die gouden plak mee naar huis te nemen! 💪🏻 
Den Haag Topsport ondersteuningsfonds € 500   Den Haag Topsport ondersteuningsfonds wenst je heel veel succes met je topsportcarrière! 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!