Steun de crowdfunding campagne:

Samen Strijden Voor Successen

Paulien Verhaar
Samen strijden voor successen

Schaatsen - Langebaan
 • Talent Profiel
  Paulien Verhaar
  Heerenveen
  Schaatsen - Langebaan
  Friesland
  Winst Marathon Cup 12 (feb 2022), 10e plek NK Allround (2022), Winst Sprintklassement en 2e plek algemeen klassement (2x 2e daguitslag) bij 4-daagse Trachitol Trophy (2021), Winst Junior World Cup-klassement 1500m en 3000m, 2e plek WK Junioren TP, 5e plek 3km (2019)
  www.linkedin.com/in/paulienverhaar

Campagne statistieken van
Paulien Verhaar

€ 0
0.00%
Donateur(s)
0
Gedoneerd
€ 0
Dag (en) verstreken
17
Dag(en) te gaan
175
Doelbedrag
€ 3000

Crowdfunding Campagne voor Paulien Verhaar | Hoi allemaal!   Mijn naam is Paulien Verhaar, ik ben 22 jaar en schaats voor het 3e jaar bij Team Frysk. Afgelopen jaar ....

Hoi allemaal!

 

Mijn naam is Paulien Verhaar, ik ben 22 jaar en schaats voor het 3e jaar bij Team Frysk. Afgelopen jaar had ik een supermooi 'comebackjaar' - met mijn eerste winst in de marathon en een 10e plek op het NK Allround - na een lange periode erg ziek van corona te zijn geweest. Komend jaar hoop ik weer een stapje erbij te kunnen doen en wil ik nog veel vaker strijden voor die hoogste trede!

Bij het langebaanschaatsen ga ik ervoor om top-8-noteringen te behalen op de nationale toernooien (met als focus de 1500m en het Allroundtoernooi) en bij de marathon wil ik weer op de hoogste trede belanden. Sinds mei ben ik hiervoor al hard aan het trainen en hoop ik mede daardoor mijn doelen voor komend jaar te behalen. Financieel red ik dit niet zonder steun van anderen. Help jij me om die stapjes te maken om structureel voor die hoogste trede mee te kunnen strijden? Er is niks mooier om samen te strijden voor successen!

Alle beetjes helpen!

Groetjes,

Paulien Verhaar

Bedankt voor de support!
Paulien Verhaar

Samen strijden voor successen

0

Donateur(s)

€ 0

Gedoneerd

17

Dag (en) verstreken

€ 3000

Doelbedrag

DONATIE | SCHAATSEN - LANGEBAAN | NON-PROFIT


Hoi allemaal!   Mijn naam is Paulien Verhaar, ik ben 22 jaar en schaats voor het 3e jaar bij Team Frysk. Afgelopen jaar had ik een supermooi 'comeb ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Dit is de activiteitenlog van deze campagne waar alle acties zichtbaar zijn die met deze campagne te maken hebben. Hierop zijn ook de terugbetaalde en geannuleerde donaties zichtbaar. Wij werken hiervoor aan een oplossing. In het tabblad Donateurs vind u een overzicht van de daadwerkelijke donaties.

Geen donaties ontvangen
Doneer als eerste voor deze campagne
No reports posted yet!

TEGENPRESTATIES

Wat is er nu mooier dan iets geven en daarvoor iets terugkrijgen? Talenten geven je de mogelijkheid om voor bepaalde bedragen een tegenprestatie te ontvangen.

 
 
 

Alle rechten zijn voorbehouden. 2020 © YVGTF.NL
Website ontwerp, marketing concept en technische realisatie smackitcreations.com