Skip to main content
Standaard Avatar

Paulien Verhaar
Samen strijden voor successen

Talentboek Schaatsen
 • Talent Profiel
  ID : 663
  Paulien Verhaar
  Heerenveen
  Friesland
  2x winst Marathon Cup (2022), 10e plek NK Allround (2022), Winst Sprintklassement en 2e plek algemeen klassement (2x 2e daguitslag) bij 4-daagse Trachitol Trophy (2021), Winst Junior World Cup-klassement 1500m en 3000m, 2e plek WK Junioren TP, 5e plek 3km (2019)
  www.linkedin.com/in/paulienverhaar

22

Donateur(s)

€ 2140

Gedoneerd

753

Dag (en) verstreken

€ 3000

Doelbedrag
71.33% Gefinancieerd

DONATIE | SCHAATSEN - LANGEBAAN | NON-PROFIT


Hoi allemaal!   Mijn naam is Paulien Verhaar, ik ben 23 jaar en schaats voor het 3e jaar bij Team Frysk. Afgelopen jaar had ik een supermooi 'comebackjaar' - met mijn eerste winst in de marathon en een 10e plek op het NK Allround - na een lange periode erg ziek van corona te zijn geweest. Komend jaar hoop ik weer een stapje erbij te kunnen doen en wil ik nog veel vaker strijden voor die hoogste trede! Bij het langebaanschaatsen ga ik ervoor om top-8-noteringen te behalen op de nationale to Lees het hele verhaal

Hoi allemaal!

 

Mijn naam is Paulien Verhaar, ik ben 23 jaar en schaats voor het 3e jaar bij Team Frysk. Afgelopen jaar had ik een supermooi 'comebackjaar' - met mijn eerste winst in de marathon en een 10e plek op het NK Allround - na een lange periode erg ziek van corona te zijn geweest. Komend jaar hoop ik weer een stapje erbij te kunnen doen en wil ik nog veel vaker strijden voor die hoogste trede!

Bij het langebaanschaatsen ga ik ervoor om top-8-noteringen te behalen op de nationale toernooien (met als focus de 1500m en het Allroundtoernooi) en bij de marathon wil ik weer op de hoogste trede belanden. Sinds mei ben ik hiervoor al hard aan het trainen en hoop ik mede daardoor mijn doelen voor komend jaar te behalen. Financieel red ik dit niet zonder steun van anderen. Help jij me om die stapjes te maken om structureel voor die hoogste trede mee te kunnen strijden? Er is niks mooier om samen te strijden voor successen!

Alle beetjes helpen!

Groetjes,

Paulien Verhaar

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Willem de Vries € 50 € 53 iDEAL via Mollie
  Kees Stoute € 200 € 203 iDEAL via Mollie
  Karl Weisz € 50 € 28 iDEAL via Mollie
  Karl Weisz € 26 € 28 iDEAL via Mollie
  Olaf Kerstholt € 100 € 103 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!
 • Afbeeldingen