Skip to main content

Siem Budding
Siem naar EK boogschieten te paard in Hongarije

Overige sporten
Siem Budding heeft in totaal
€ 1300 opgehaald met 4 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 772
  Siem Budding
  Leusden
  Utrecht
  Europees Kampioen Horseback Archery Eventing Over All en Young Riders 2022
  https://siemhorsebackarchery.com/

Campagne statistieken

€ 0
0.00%
Donateur(s)
0
Gedoneerd
€ 0
Dag (en) verstreken
9
Dag(en) te gaan
26
Doelbedrag
€ 900

Crowdfunding Campagne voor Siem Budding | In 2022 werd ik in Frankrijk overall Europees Kampioen boogschieten te paard met het paard Husky. En vorige week in Polen beha....

In 2022 werd ik in Frankrijk overall Europees Kampioen boogschieten te paard met het paard Husky. En vorige week in Polen behaalde ik een nieuw wereldrecord op de Tower 90 track met het paard Ballentine. Ik sta nog altijd nummer 1 op de wereldranglijst van deze bond (IHAA) bij de senioren en heb 1 junior boven me. Omdat ik niet zo heel veel wedstrijden rijd, kan het zijn dat andere Fransen boven mij komen te staan. Uiteindelijk gaat het in deze sport om de beste te zijn die je kunt zijn en win je vooral van jezelf maar het is ook wel leuk om bovenaan een wereldranglijst te staan! 

In juli ga ik naar Hongarije om bij het EK mijn titel te verdedigen. Ik rijd dan het Hongaarse paard Centúrió. Daar heb ik in 2019 ook twee wedstrijden op gereden en het lijkt me gaaf om hem weer terug te zien en te mogen rijden! 

Voor die tijd kun je James en mij nog zien bij het Klokhuis op 13 juni tijdens een uitzending over Handboogschieten. Ook rijd ik een demo met James tijdens de jeugdochtend bij het CHIO Rotterdam op 23 juni. Die middag hebben we vervolgens onze eerste nationale wedstrijd bij Manege de Flemming in Westmaas. Op 6 en 7 juli geef ik demo's met James bij het Weekend van het Paard op de Hoge Veluwe. Er is dan ook de mogelijkheid tot een meet & greet. 

In augustus gaat James mee naar Maulde in Noord Frankrijk. Daar trainen we een paar dagen om vervolgens de Kassai World Cup te rijden. Deze wedstrijden worden over de hele wereld gereden. Ik werd in 2023 tweede van de overall ranking en sta nu op de vijfde plek van hun wereldranglijst van de afgelopen 30 jaar. 

Een bijdrage aan mijn activiteiten is altijd zeer welkom. 

 

Bedankt voor de support!
Siem Budding

Siem naar EK boogschieten te paard in Hongarije

0

Donateur(s)

€ 0

Gedoneerd

9

Dag (en) verstreken

€ 900

Doelbedrag

DONATIE | OVERIGE SPORTEN | NON-PROFIT


In 2022 werd ik in Frankrijk overall Europees Kampioen boogschieten te paard met het paard Husky. En vorige week in Polen behaalde ik een nieuw wereld ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Geen donaties ontvangen
Doneer als eerste voor deze campagne
No reports posted yet!