Skip to main content

Louis Loozen
Sponsor Judoka Louis Loozen: Ondersteun hem bij het verwezenlijken van zijn Judodroom

Judo
Louis Loozen heeft in totaal
€ 2834 opgehaald met 2 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1027
  Louis Loozen
  Arnhem
  Gelderland
  3e plaats Matsuru Dutch Open Espoir 2023 -73kg, 2e plaats Residentie Toernooi Den Haag 2022 -66kg (meetmoment), Deelname aan ECC's (European Cadet Cups) 2022
  https://louisloozen.ucraft.site/

Campagne statistieken

€ 2809
112.36%
Donateur(s)
63
Gedoneerd
€ 2809
Dag (en) verstreken
347
Dag(en) te gaan
-278
Doelbedrag
€ 2500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Louis Loozen | Beste donateurs en Yvonne van Gennip Talent Fonds, Mijn naam is Louis Loozen, ik ben 18 jaar en ik train 9 keer per week op h....

Beste donateurs en Yvonne van Gennip Talent Fonds,

Mijn naam is Louis Loozen, ik ben 18 jaar en ik train 9 keer per week op het hoogste nationale judo niveau, waaronder op dinsdag en donderdag, waarbij ik op Papendal train in de herengroep tussen een hoop van mijn judo idolen. Naast mijn passie voor judo studeer ik Business Administration aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.

De combinatie judo en studie is een uitdagend en veeleisend duo, en ik ben heel dankbaar voor de vele manieren waarop ik mezelf in een rap tempo kan verbeteren. Dankzij deze combinatie ontwikkel ik mijn planningsvaardigheden en ontwikkel ik persoonlijk in o.a. pro-actieve communicatie, het hebben van een positieve en open mindset, en omgaan met druk.

Ik heb hulp nodig:

Concreet heb ik hulp nodig bij de financiering voor het aankomende 'tweede jaar'.

Het plan is om dit tweede jaar een hoop European Cups, en internationale trainingsstages te draaien. Dit om zoveel mogelijk ervaring op te doen en voor te bereiden op het derde ´piek jaar´. Ik zou het super gaaf vinden om dit derde jaar mee te draaien met de EK´s, WK´s, en om natuurlijk een aantal medailles te kunnen meenemen naar Nederland.

Vanwege het hoge niveau van internationaal judo dat ik opzoek, zijn er hoge kosten bij inbegrepen. Voorbeelden van de kosten die hierdoor worden gemaakt zijn de toernooikosten, trainings- en trainingsstagekosten, reiskosten, kosten voor de judopakken die ik gebruik, en voedingskosten.

De hoge kosten werden vooral duidelijk bij de European cups, waar ik vorig jaar aan deel heb genomen, waarbij de kosten voor een toernooi in combinatie met trainingsstage in bijvoorbeeld Zagreb al gauw 1.000 euro kostte. Daarnaast heb ik elk jaar wel weer nieuwe judopakken nodig omdat ze slijten, of vol zitten met zweetvlekken, waardoor ze minder fris ruiken. Deze kosten per IJF approved pak zijn al gauw meer dan 200 euro per pak.

Mijn droom is om op de wereldtop te staan naast Japanse - en internationale judoka’s. Ik kijk erg op naar de Japanse judoka’s, en ik ben vooral fan van de 'Abe Siblings', de broer en zus die op dezelfde dag olympisch kampioen en wereldkampioen zijn geworden. Ik zou er alles aan willen doen om op hun niveau te komen! Ik heb de mogelijkheid gekregen om deze Japanse judo droom met een half jaar "Study Abroad' te kunnen verwezenlijken:

Study Abroad

De bachelor studie Business Administration, heeft een inbegrepen half jaar 'Study Abroad' waarbij ik in het derde jaar van mijn bachelor een uitwisseling in het buitenland heb. Mijn plan is om naar Japan toe te gaan voor de uitwisseling, hier wil ik gaan studeren in combinatie met judo op een Japanse judo universiteit. Voor de mensen die niet bekend zijn met Judo en Japan, Japan staat bekend als het meest superieure judo land van de wereld en de universiteiten zijn 's werelds beste trainingsplekken.

Dit traject van het studeren en trainen in Japan zal volgen na het huidige -21 traject waar ik momenteel in zit. Dit traject zal nog een aantal jaren duren. 

Ik kijk uit naar uw hulp bij het verwezenlijken van mijn Japanse judo droom!

U kunt mij helpen door te doneren op deze campagne, door deze campagne te delen, of door simpelweg mij te volgen op mijn sociale media. 

Ik hoor graag van u, en hoop dat u wilt bijdragen aan deze fantastische Japanse judo droom.

 • Met vriendelijke sportgroet, Louis Loozen
Bedankt voor de support!
Louis Loozen

Sponsor Judoka Louis Loozen: Ondersteun hem bij het verwezenlijken van zijn Judodroom

63

Donateur(s)

€ 2809

Gedoneerd

347

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag

DONATIE | JUDO | NON-PROFIT


Beste donateurs en Yvonne van Gennip Talent Fonds, Mijn naam is Louis Loozen, ik ben 18 jaar en ik train 9 keer per week op het hoogste nationale jud ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Celine van Aalst € 25   Prachtige droom, Louis! Die ga je verwezenlijken :) 
Inge € 15   Heel veel succes en plezier met het pad wat voor je ligt.  
Daniella € 10   Super knap! Heel veel succes 
Jesper Reijnders € 15    
Berber € 15   Succes Louis, wat zullen Theo en Ning trots zijn op je!  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!