Skip to main content
Standaard Avatar

Dagmar van Wonderen
Stap voor stap

Talentboek Haarlem
 • Talent Profiel
  ID : 793
  Dagmar van Wonderen
  Haarlem
  Noord-Holland
  2de EJC Coimbra 2022, 3e in Herstal senioren open 2022, 1e in Aix de Provence 2021, 3e ECC Folonica 2019

1

Donateur(s)

€ 100

Gedoneerd

121

Dag (en) verstreken

€ 200

Doelbedrag
50% Gefinancieerd

DONATIE | CATEGORIE SPORT | NON-PROFIT


Lieve allemaal! Ik ben Dagmar van Wonderen, een Judoka uit Haarlem, 21 jaar oud en al sinds mijn 5de iedere week op de mat te vinden! Judo is sindsdien zo’n beetje mijn hele leven, met al heel wat uitgekomen dromen en nog te behalen doelen. Dit seizoen wil ik mij laten zien op het EK & WK. Daarvoor moet er een lange hobbelige weg afgelegd worden, waar ik al een tijdje mee bezig ben. Ik train naast de wekelijkse trainingen bij Stichting Top Judo Kenamju in Haarlem ook 1x of 2x per wee Lees het hele verhaal

Lieve allemaal!

Ik ben Dagmar van Wonderen, een Judoka uit Haarlem, 21 jaar oud en al sinds mijn 5de iedere week op de mat te vinden!

Judo is sindsdien zo’n beetje mijn hele leven, met al heel wat uitgekomen dromen en nog te behalen doelen. Dit seizoen wil ik mij laten zien op het EK & WK. Daarvoor moet er een lange hobbelige weg afgelegd worden, waar ik al een tijdje mee bezig ben.

Ik train naast de wekelijkse trainingen bij Stichting Top Judo Kenamju in Haarlem ook 1x of 2x per week op Papendal bij de judobond. Door mijn inzet en prestaties in Nederland op de afgelopen (inter)nationale meetmomenten ben ik door de Judobond geselecteerd om dit jaar aan minimaal 3 European Junior Cups mee te doen! Tijdens deze Europese wedstrijden kan ik mij kwalificeren voor het EK en WK judo voor Junioren waar ik heel graag heen wil gaan.

Heel gaaf, maar de kosten daarvoor moet ik zelf betalen. Door de coronapandemie zijn de kosten voor deze toernooien alsmaar gestegen. Onlangs heeft de JBN ook meegedeeld dat de kosten voor deze kwalificatietoernooien volledig voor eigen rekening genomen moeten worden. Dit komt door de slechte financiële situatie bij de JBN. Tot nu toe werden deze toernooi elke keer gefinancierd vanuit de bond, maar dit jaar is dat helaas niet meer zo.

De kosten voor deelname inclusief de reis komen per European Cup op ongeveer €1.100,- De kosten worden hierdoor voor mijn vader niet meer te betalen, het is hem tot nu toe elke keer gelukt, maar hij bereikt ook z’n plafond.

Dit allemaal samen is de reden waarom ik om hulp vraag en ook op zoek ben naar vaste sponsors.

Het kleine meisje wat ooit 15 jaar geleden begon met judoën staat te stuiteren om haar kans te pakken in Europa, willen jullie mij helpen om dit te verwezenlijken?

 • Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Sportfever Kinderopvang en Events € 100 € 100 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!