Skip to main content
Standaard Avatar

Sacha vd Weide
Stapje voor stapje dichterbij

Talentboek Schaatsen
 • Talent Profiel
  ID : 979
  Sacha vd Weide
  Heerenveen
  Friesland
  NK senioren

31

Donateur(s)

€ 3344

Gedoneerd

608

Dag (en) verstreken

€ 4000

Doelbedrag
83.6% Gefinancieerd

DONATIE | SCHAATSEN - LANGEBAAN | NON-PROFIT


Mijn naam is Sacha van der Weide, al 6 jaar lang beoefen ik langebaanschaatsen op hoog niveau. Oorspronkelijk kom ik uit Ammerstol (Zuid- Holland) maar sinds maart ben ik verhuisd naar Heerenveen om weer een stapje dichterbij de top te komen. Ik schaats dit seizoen voor het FTC Friesland. Voor dit seizoen reed ik bij het KTT Zuidwest en heb ik afgelopen jaren altijd met de top meegedraaid (leeftijdsgenoten) en al mooie prestaties behaald, waaronder 11 zilveren en 6 bronzen medailles op verschill Lees het hele verhaal

Mijn naam is Sacha van der Weide, al 6 jaar lang beoefen ik langebaanschaatsen op hoog niveau. Oorspronkelijk kom ik uit Ammerstol (Zuid- Holland) maar sinds maart ben ik verhuisd naar Heerenveen om weer een stapje dichterbij de top te komen. Ik schaats dit seizoen voor het FTC Friesland. Voor dit seizoen reed ik bij het KTT Zuidwest en heb ik afgelopen jaren altijd met de top meegedraaid (leeftijdsgenoten) en al mooie prestaties behaald, waaronder 11 zilveren en 6 bronzen medailles op verschillende NK’s.

Zo laat ik alles voor het schaatsen en hoop ik mezelf steeds te blijven verbeteren, zowel technisch als fysiek. Na een mooie zomer gedraaid te hebben waar ik zelf al hele grote stappen de goede kant op heb gemaakt wil ik mijzelf nog elke dag meer verbeteren om zo een nóg betere schaatsster te worden.

Nu ik de overstap gemaakt heb naar Friesland komen hier ook veel kosten bij kijken. Denk aan: contributie, materiaal, inschrijfgeld wedstrijden, kampen en huisvesting etc. Deze moet ik allemaal zelf financieren. Jaarlijkse kosten bij elkaar liggen rond de 10-12000 euro.

Dit is heel veel geld en onmogelijk bij elkaar te verdienen door te werken naast het vele sporten (20-24 uur per week), maar omdat ik alles wil doen om mijn droom waar te maken heb ik de kans toch gewaagd om naar het hoge noorden te vertrekken. Daarom vraag ik uw hulp om mij financieel te ondersteunen om zo zoveel mogelijk kosten te dekken en mij een stapje dichterbij de top te brengen!

Donaties klein of groot, alles is welkom!

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Linda Kleijnendorst € 30 € 30 iDEAL via Mollie
  Monique Vergeer-van den Heuvel € 25 € 25 iDEAL via Mollie
  Ilse Springvloed € 10 € 13 iDEAL via Mollie
  Familie Sterrenburg € 15 € 15 iDEAL via Mollie
  Noa Kleijnendorst € 10 € 10 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!