Skip to main content
Standaard Avatar

Amélie Swen
Steun Amélie Swen voor het jeugd WK 2024 en het EK U19

TeamAllianz
 • Talent Profiel
  ID : 834
  Amélie Swen
  Leiden
  Zuid-Holland
  2e meiden overall 2021 ILCA 4, 2e meiden LON event 2021, 3e meiden United 4 Workum 2021

7

Donateur(s)

€ 150

Gedoneerd

5

Dag (en) verstreken

€ 4000

Doelbedrag
3.75% Gefinancieerd

DONATIE | ZEILEN | NON-PROFIT


Beste lezer, Wat leuk dat je mijn pagina bekijkt!  Ik ben Amélie Swen, een 17-jarige zeilster. Ik hou enorm van watersporten en dan toch wel het meeste van zeilen. Toen ik een jaar of vier was heb ik van mijn ouders leren zeilen. Pas jaren later toen ik elf was begon ik met zeilen bij een vereniging en ik was gelijk verkocht. Inmiddels zeil ik al drie jaar in het Nationaal Trainings Team. Eerst twee jaar in de ILCA 4 (Laser 4.7) en nu een jaar in de Olympische klasse ILCA 6 (Laser Radiaal). Lees het hele verhaal

Beste lezer,

Wat leuk dat je mijn pagina bekijkt! 

Ik ben Amélie Swen, een 17-jarige zeilster. Ik hou enorm van watersporten en dan toch wel het meeste van zeilen. Toen ik een jaar of vier was heb ik van mijn ouders leren zeilen. Pas jaren later toen ik elf was begon ik met zeilen bij een vereniging en ik was gelijk verkocht.

Inmiddels zeil ik al drie jaar in het Nationaal Trainings Team. Eerst twee jaar in de ILCA 4 (Laser 4.7) en nu een jaar in de Olympische klasse ILCA 6 (Laser Radiaal).  

Mijn droom is om ooit mee te doen aan de Olympische spelen. Maar voordat het zover is, heb ik nog een lange weg te gaan. 

Deze zomer doe ik mee aan het Jeugd WK en EK. Ik heb mij gekwalificeerd voor het Jeugd WK in de eenmansboot ilca 6. De westrijden vinden plaats tussen 15 en 19 juli op het Gardameer in Italië. Voor deelname aan dit WK moet ik een eigen bijdrage van €1400,- betalen. 

Daarna ga ik op 23 juli naar Bangor in Noord-Ierland voor het EK onder 19. Van 29 juli tot 3 augustus zal er gestreden worden om de Europese titel. De kosten voor de reis naar dit EK zullen rond de €3500,- zijn. Vandaar dat ik op zoek ben naar sponsoren die mij willen ondersteunen op weg naar het Jeugd WK en EK. 

Neem gerust contact met mij op als u vragen heeft!

Alvast ontzettend bedankt.

Sportieve zeilers groet,

Amélie

 

Contact:

Instagram: amelie_swen

 

 • Campagne-aanmaker heeft het bekijken van donaties uitgeschakeld.
 • No reports posted yet!
 • Afbeeldingen