Skip to main content

Chelsea Verhaegh
Steun Chelsea en Sherim in hun ijsdansdroom!

Schaatsen - Kunstrijden
Chelsea Verhaegh heeft in totaal
€ 3046 opgehaald met 5 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 759
  Chelsea Verhaegh
  Nijmegen
  Gelderland
  Deelname WK 2021 Stockholm, Zweden, Nederlands kampioen 2020, 2021, 2023, Deelname WK 2023 Saitama, Japan

Campagne statistieken

€ 55
1.10%
Donateur(s)
3
Gedoneerd
€ 55
Dag (en) verstreken
30
Dag(en) te gaan
112
Doelbedrag
€ 5000

Crowdfunding Campagne voor Chelsea Verhaegh | Beste vrienden, familie en supporters, We hebben groot nieuws met jullie te delen. Sinds begin van dit jaar 2024 zijn we ....

Beste vrienden, familie en supporters,

We hebben groot nieuws met jullie te delen. Sinds begin van dit jaar 2024 zijn we overgestapt naar een andere trainingssituatie. We zijn van coaching team geswitcht en werken nu met Maksym Nikitin & Oleksandra Nazarova in Dordrecht. Deze situatie biedt veel potentie voor ons, we zijn nu de prioriteit van onze (nog vrij jonge) coaches, onze groei betekent groei voor hen als coaches. In de afgelopen weken dat we nu met hen gewerkt hebben, merken we al grote vooruitgang. De manier waarop we nu op het ijs trainen is iets waar we al langere tijd naar opzoek waren.

Helaas blijft het een dure sport ondanks omwegen en alle hulp die we al krijgen. We hebben nog steeds hard jullie steun nodig om het ijsdansen te kunnen blijven beoefenen op hoof niveau.  

Ontzettend bedankt voor de support die we in het verleden al ontvangen hebben. Mede door die hulp konden we voorheen naar het WK in Stockholm en natuurlijk ons droom WK in Japan!

We hebben nog een aantal wedstrijden voor de boeg en daarna beginnen onze voorbereidingen op het nieuwe seizoen. We kijken er erg naar uit om deze voorbereidingen te doen met ons nieuwe coaching team!

Helpt u ons om onze geldzorgen te verminderen en om ons op weg te helpen het Nederlandse ijsdansen te blijven vertegenwoordigen? Met een bijdrage, klein of groot zullen er meer deuren voor ons open gaan om te groeien en onze dromen waar te maken. Alvast zeer bedankt voor welke bijdrage dan ook!

Bedankt voor de support!
Chelsea Verhaegh

Steun Chelsea en Sherim in hun ijsdansdroom!

3

Donateur(s)

€ 55

Gedoneerd

30

Dag (en) verstreken

€ 5000

Doelbedrag

DONATIE | SCHAATSEN - KUNSTRIJDEN | NON-PROFIT


Beste vrienden, familie en supporters, We hebben groot nieuws met jullie te delen. Sinds begin van dit jaar 2024 zijn we overgestapt naar een andere ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Renee € 30   Veel succes gewenst! 
Kayleigh € 10   Succes! Groetjes van Kayleigh (vriendinnetje van Lily) 
Lily € 15   Ik hoop dat jullie de volgende wedstrijden allemaal kunnen schaatsen van Lily lafyou 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!