Skip to main content
Standaard Avatar

Gerayno Tyrôme Stolk
Steun Gerayno’s Internationale IJshockeydroom: Naar Okanagan Academy, Oostenrijk

Talentboek Den Haag
 • Talent Profiel
  ID : 1091
  Gerayno Tyrôme Stolk
  Den Haag
  Zuid-Holland
  Nederlands Talenten Team U12, U14, U15, U16. Hijs Hokij Seizoen 2019-2020 Bekerkampioen U12 en U14, Seizoen 2021-2022 Nederlands kampioen & Bekerkampioen U15

60

Donateur(s)

€ 4600

Gedoneerd

138

Dag (en) verstreken

€ 8000

Doelbedrag
57.5% Gefinancieerd

DONATIE | IJSHOCKEY | NON-PROFIT


Hallo lieve supporters, Mijn naam is Gerayno, ik ben 15 jaar oud en kom uit Den Haag. Als gepassioneerd ijshockeyspeler, uitkomend voor Hijs Hokij Den Haag en het Nederlands Talententeam, sta ik nu op het punt waar ik jaren naar uit heb gekeken en voor getraind heb. IJshockey is voor mij een avontuur vol passie en keihard werken, ik stop nooit met 'pushen' om mijzelf naar een hoger niveau te tillen en mezelf te verbeteren. Momenteel combineer ik mijn sport met mijn studie aan het Segbroek Colle Lees het hele verhaal

Hallo lieve supporters,

Mijn naam is Gerayno, ik ben 15 jaar oud en kom uit Den Haag. Als gepassioneerd ijshockeyspeler, uitkomend voor Hijs Hokij Den Haag en het Nederlands Talententeam, sta ik nu op het punt waar ik jaren naar uit heb gekeken en voor getraind heb. IJshockey is voor mij een avontuur vol passie en keihard werken, ik stop nooit met 'pushen' om mijzelf naar een hoger niveau te tillen en mezelf te verbeteren. Momenteel combineer ik mijn sport met mijn studie aan het Segbroek College, een omgeving die mijn ambities volledig ondersteunt.

Vorig seizoen heb ik mij kunnen bewijzen door niet alleen bij de club uit te komen voor zowel U15 en U17 teams, maar ook internationaal tijdens een toernooi in Füssen, Duitsland, waar ik de eer had om als captain van het Nederlands Talententeam U15 te spelen. Dit jaar zet ik deze trend voort als captain van Hijs Hokij U17 en lid van het NLTU16. 

Mijn droom is altijd geweest om mijn ijshockeycarrière voort te zetten in het buitenland, omdat het (internationale) niveau veel hoger is dan in Nederland. Uiteindelijk wil ik natuurlijk deelnemen aan WK's. Daarom heb ik de kans gegrepen om een try-out te doen bij Okanagan Academy in Oostenrijk. Een prestigieuze Canadese hockeyacademie bekend om zijn hoge opleidingsniveau en ervaren trainers met NHL-verleden. Na een intense selectieprocedure, zowel op sportief als academisch vlak, ben ik trots te kunnen zeggen dat ik ben toegelaten. 

Deze kans bij Okanagan is uniek, het stelt mij in staat om mijn passie voor ijshockey te combineren met kwalitatief onderwijs. Met een speelgarantie voor minimaal 40 wedstrijden en de mogelijkheid om mijn studie in Canada voort te zetten bij goede prestaties, is dit een kans die mijn toekomst kan vormgeven.

Echter, om deze droom te realiseren, sta ik voor een financiële uitdaging. De kosten voor de studie, wonen en training bij Okanagan bedragen € 32500,- voor het komende jaar. Dit omvat huisvesting, 5 maaltijden per dag, 24-uur begeleiding, studiekosten, reiskosten en een groot deel van mijn uitrusting. 

Ik vraag daarom uw hulp. Elke bijdrage, groot of klein, brengt mij een stap dichter bij het realiseren van mijn  droom. Uw steun betekent niet alleen financiële hulp, maar ook geloof in mijn potentieel en toekomst in de sport en verdere carrière.

Hoe u kunt helpen:

 1. Doneer; elk bedrag helpt en wordt enorm gewaardeerd.
 2. Deel mijn verhaal; op social media met vrienden, familie, sportliefhebbers en zakenrelaties die geloven in een droom.
 3. Blijf betrokken; volg mijn reis via updates die ik zal delen met iedereen die bijdraagt.

Indien het benodigde bedrag niet gehaald wordt, zal de opbrengst gereserveerd worden voor of het jaar erop of ingezet worden voor een andere (op)stap naar het buitenland. 

Hopelijk wilt u samen deze droom werkelijkheid maken. Uw steun betekent veel voor mij en ik beloof dat ik alles zal geven om deze kans met beide handen aan te grijpen.

 

 • Campagne-aanmaker heeft het bekijken van donaties uitgeschakeld.
 • No reports posted yet!
 • Video's
  Afbeeldingen