Skip to main content
Standaard Avatar

Jinte de Boer
Steun Jinte de Boer op weg naar de tennistop

Talentboek Haarlem
 • Talent Profiel
  ID : 856
  Jinte de Boer
  Haarlem
  Noord-Holland
  2x halve finale ITF5, 5x halve finale dubbel ITF4/5, 2x halve finale singel NJK, 4x runner up dubbel NJK., Winnares NRT* Rosmalen, 2e van NL u16

16

Donateur(s)

€ 3700

Gedoneerd

26

Dag (en) verstreken

€ 5000

Doelbedrag
74% Gefinancieerd

DONATIE | TENNIS | NON-PROFIT


Hoi! Wat leuk dat u een kijkje neemt op mijn talentboekpagina. Ik ben Jinte de Boer en speel tennis op het hoogste niveau in Nederland en wil er alles aan doen om te kijken tot hoever ik kan komen in tennis. Lang heb ik tennis gecombineerd met handbal, maar tennis bleek echt mijn passie en vanaf mijn 14e ben ik hier helemaal voor gegaan. Ik heb mooie prestaties behaald in mijn jeugd op nationale en internationale toernooien. Dit jaar ben ik 18 geworden en heb ik mijn diploma behaald. Mijn plan Lees het hele verhaal

Hoi! Wat leuk dat u een kijkje neemt op mijn talentboekpagina. Ik ben Jinte de Boer en speel tennis op het hoogste niveau in Nederland en wil er alles aan doen om te kijken tot hoever ik kan komen in tennis.

Lang heb ik tennis gecombineerd met handbal, maar tennis bleek echt mijn passie en vanaf mijn 14e ben ik hier helemaal voor gegaan. Ik heb mooie prestaties behaald in mijn jeugd op nationale en internationale toernooien. Dit jaar ben ik 18 geworden en heb ik mijn diploma behaald. Mijn plan is om nu fulltime te gaan tennissen en zo de top te bereiken. 

De route naar de top is lang. Ik heb er heel veel zin in om mij de aankomende tijd volledig op tennis te gaan storten. Tennis is een hele dure sport en met de ondersteuning die ik al krijg van verschillende mensen ben ik heel dankbaar. Naast mijn trainingen gaat het belangrijk worden om meer te kunnen reizen, alleen of soms met een vast begeleidingsteam, hiervoor heb ik meer ondersteuning nodig. 

Daarom vraag ik jullie om hulp, elke bijdrage betekent heel veel voor mij en zo kom ik steeds iets dichter bij de top, dankjulliewel!!!!

Groeten Jinte de Boer

 

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Casper, Michelle, Sofia en Victor van Rijn € 100 € 100 iDEAL via Mollie
  Govert, Willem en Eveline Ho € 100 € 100 iDEAL via Mollie
  Roy € 200 € 200 iDEAL via Mollie
  Anne & Bas € 250 € 253 iDEAL via Mollie
  Frank € 50 € 53 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!