Skip to main content

Jinte de Boer
Steun Jinte de Boer voor haar trainingskamp Alicante

Tennis
Jinte de Boer heeft in totaal
€ 2515 opgehaald met 2 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 856
  Jinte de Boer
  Haarlem
  Noord-Holland
  Halve finale ITF, Kwartfinale ITF5 dubbel., 2de plek NJK dubbel, halve finale dubbel en singel NJK., Goud toernooi dubbel 1ste plek. 3 Zilver toernooien als 1ste jaar 16 1ste plek., Kwartfinale NRT.

Campagne statistieken

€ 800
40.00%
Donateur(s)
6
Gedoneerd
€ 800
Dag (en) verstreken
738
Dag(en) te gaan
-555
Doelbedrag
€ 2000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Jinte de Boer | Mijn naam is Jinte de Boer, ik woon in Haarlem en ben 16 jaar oud.  Ik speel al sinds mijn 4e tennis. Lang heb ik tennis en....

Mijn naam is Jinte de Boer, ik woon in Haarlem en ben 16 jaar oud. 

Ik speel al sinds mijn 4e tennis. Lang heb ik tennis en handbal gecombineerd, maar vanaf mijn 11/12e ben ik vol voor tennis gegaan. Mijn aller grootste passie is tennis, het liefst tennis ik elke dag. In dit filmpje vertel ik over mijn droom..... https://youtu.be/tz_Eir-8gHI

Ik volg een gebalanceerd programma waarin tennistrainingen, fysieke trainingen en mentale trainingen goed op elkaar zijn afgestemd. Ik train gemiddeld 14 uur in de week en in Nederland behoor ik al geruime tijd bij de top. Ik speel JT,NRT en ITF, mijn focus gaat nu steeds meer naar de ITF om verder te kunnen komen. Ik heb er alles voor over om de beste te worden.

Om ervaring op te doen wil ik minimaal 2x per jaar een buitenlandse stage doen waar ik dan met andere trainers/spelers in contact kom. Ik ben vorig jaar 2 weken bij de Sanchez Casal academy geweest, ik vond dit super gaaf en heb hier veel geleerd. Ik hoop dan ook dit najaar weer een nieuwe ervaring op te doen, naar Alicante voor een trainingsweek met goede spelers en coaches. 

Jullie hulp kan ervoor zorgen dat ik deze trainingsweek mogelijk kan maken. 

Groetjes Jinte de Boer 

Bedankt voor de support!
Jinte de Boer

Steun Jinte de Boer voor haar trainingskamp Alicante

6

Donateur(s)

€ 800

Gedoneerd

738

Dag (en) verstreken

€ 2000

Doelbedrag

DONATIE | TENNIS | NON-PROFIT


Mijn naam is Jinte de Boer, ik woon in Haarlem en ben 16 jaar oud.  Ik speel al sinds mijn 4e tennis. Lang heb ik tennis en handbal gecombineerd, ma ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Harry Kampschöer € 100    
Rob Lenka Ayla Kyan € 50   Veel plezier Jinte!  
Anonieme donateur € 50    
Derk Pas € 50   Go girl! Je mag bij jij elk trainingskamp aankloppen.  
Sport in Haarlem € 50   Deze had je nog tegoed ;-). Namens alle supporters van Sport in Haarlem: veel succes en vooral plezier in je verdere carrière!  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

TEGENPRESTATIES

Wat is er nu mooier dan iets geven en daarvoor iets terugkrijgen? Talenten geven je de mogelijkheid om voor bepaalde bedragen een tegenprestatie te ontvangen.