Skip to main content
Standaard Avatar

Kahlan Gooijer
Steun Kahlan Gooijer naar de top

Talentboek Schaatsen
 • Talent Profiel
  ID : 868
  Kahlan Gooijer
  Dordrecht
  Zuid-Holland
  Nederlands Kampioenschap Kunstrijden 2024 - Categorie Advanced Novice - Brons, Challenge Cup - NK 2023 - Categorie Basic Novice - Goud, Finale KNSB cup B 2022 - Categorie mini - Goud
  www.kahlangooijer.com

1

Donateur(s)

€ 500

Gedoneerd

136

Dag (en) verstreken

€ 5000

Doelbedrag
10% Gefinancieerd

DONATIE | SCHAATSEN - KUNSTRIJDEN | NON-PROFIT


Hoi! Mijn naam is Kahlan en ik ben 12 jaar oud. Kunstschaatsen is voor mij geen hobby maar een 'way of life'. 20 uur per week train ik op en naast het ijs om mijzelf te blijven verbeteren. Dit combineer ik succesvol met het tweetalig VWO. Ik vind het ook leuk om tijd met familie en vrienden door te brengen. Dit geeft soms wel wat uitdagingen en daarom is het zo belangrijk om echt gemotiveerd te zijn.  Dit seizoen heb ik door ziekte niet alles kunnen laten zien, wat ik had willen laten zien. Lees het hele verhaal

Hoi!

Mijn naam is Kahlan en ik ben 12 jaar oud. Kunstschaatsen is voor mij geen hobby maar een 'way of life'.

20 uur per week train ik op en naast het ijs om mijzelf te blijven verbeteren. Dit combineer ik succesvol met het tweetalig VWO. Ik vind het ook leuk om tijd met familie en vrienden door te brengen. Dit geeft soms wel wat uitdagingen en daarom is het zo belangrijk om echt gemotiveerd te zijn. 

Dit seizoen heb ik door ziekte niet alles kunnen laten zien, wat ik had willen laten zien. Ik heb me door het seizoen heen wel terug gevochten en ik heb een mooie derde plaats op het NK weten te behalen in een voor mij dit jaar nieuwe categorie!

Doordat het allemaal even niet zo vanzelf ging ben ik eigenlijk nog gemotiveerder geraakt om het beste uit mijzelf te halen. Vorige zomer gingen mijn trippels ontzettend goed. Door krachtverlies, verloor ik ook die trippels. Nu het weer beter met mij gaat, gaan ook de drievoudige sprongen weer beter. 

Ik zal heel veel en op een juiste manier moeten trainen de aankomende maanden, zodat ik volgend seizoen wel kan laten zien wat ik in huis heb!

Kunstrijden is geen goedkope sport. Er komen ontzettend veel kosten bij kijken. Deze kosten maak je niet eenmalig voor een bepaalde wedstrijd in het buitenland, maar deze kosten moet je jaar in jaar uit maken voor ijs, off ice, coach kosten, fysio, ballet, zomerkampen, jurkjes, choreo's etc.

Wilt u mij sponsoren? Zodat ik alles kan blijven geven wat ik in mij heb? 

Een bedrag klein of groot... Ze zijn allemaal welkom.

Lieve groetjes,

Kahlan

 • Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Anonieme donateur € 500 € 178 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!
 • Video's
  Afbeeldingen