Skip to main content

kaylie nuijten
steun Kaylie bij haar Europa Cups

Judo
kaylie nuijten heeft in totaal
€ 3073 opgehaald met 2 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 943
  kaylie nuijten
  Zandvoort
  Noord-Holland
  1 op NK
  https://www.judoinside.com/judoka/118607/Kaylie_Nuijten/judo-results

Campagne statistieken

€ 878
35.12%
Donateur(s)
27
Gedoneerd
€ 878
Dag (en) verstreken
24
Dag(en) te gaan
52
Doelbedrag
€ 2500

Crowdfunding Campagne voor kaylie nuijten | Hallo, mijn naam is Kaylie Nuijten, 19 jaar en ik woon in Zandvoort. Sinds mijn 4e judo ik en vanaf mijn 7e ben ik onderdee....

Hallo, mijn naam is Kaylie Nuijten, 19 jaar en ik woon in Zandvoort. Sinds mijn 4e judo ik en vanaf mijn 7e ben ik onderdeel van de wedstrijdselectie van Top Judo Kenamju in Haarlem.

Het sporten op hoog niveau heeft mij in andere aspecten van mijn leven al veel voordeel gegeven. Het trainen en de wedstrijden vragen om veel discipline die ik ook in mijn schoolcarrière heb kunnen inzetten. Na de Mavo ben ik doorgestroomd naar Havo en ben ik nu bezig met het afronden van 6 Vwo aan het Mendelcollege in Haarlem. Een school die topsporters de mogelijkheid geeft om school en sport optimaal te combineren. Na mijn middelbare wil ik graag aan de universitaire opleiding geneeskunde beginnen.

Mijn trainingsschema bestaat momenteel uit zo’n 10 trainingen per week. Verschillend van kracht -en conditietraining tot judotraining. De judotrainingen volg ik bij Kenamju in Haarlem en naast een regionale training (RTC) ben ik ook één keer per week te vinden in de dojo van het nationale sportcomplex voor topsporters in Papendal (Arnhem).

ik ben een junior judoka U21 in de klasse tot 70 kg. Het afgelopen seizoen heb ik mede dankzij sponsoring de mogelijkheid gehad om aan Europa Cups te kunnen deelnemen. Op deze toernooien en ook op de aansluitende trainingsstages heb ik veel ervaring opgedaan die ik, omdat ik weer geselecteerd ben, ook dit seizoen weer mag gaan inzetten voor de Europa Cups. U zult begrijpen dat ik hier ontzettend veel zin in heb!

Maar om dit mogelijk te maken heb ik uw hulp nodig!

De kosten voor deelname (reizen en hotels) aan één Europa Cup kunnen al snel € 1.100,- bedragen. Voor mijn streven naar deelname aan het Europees Kampioenschap is meedoen aan drie of vier van deze toernooien nodig. Mijn ouders en grootouders hebben afgelopen seizoenen al een hoop bekostigd en heb ik eerder een succesvolle sponsorcampagne gehad. De steun die ik toen heb gekregen hebben enorm bijgedragen aan mijn ontwikkeling wat ik nog steeds ontzettend waardeer!

Ik hoop dat ik u enthousiast heb kunnen maken voor de doelen die ik graag wil bereiken en vraag ik u om mij hierbij financieel te ondersteunen. Wellicht ziet u mogelijkheden voor een tegenprestatie. Ik sta hiervoor open en zou de mogelijkheden graag met u bespreken.

Graag hoor ik van u,

Groetjes,

Kaylie Nuijten.

Bedankt voor de support!
kaylie nuijten

steun Kaylie bij haar Europa Cups

27

Donateur(s)

€ 878

Gedoneerd

24

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag

DONATIE | JUDO | NON-PROFIT


Hallo, mijn naam is Kaylie Nuijten, 19 jaar en ik woon in Zandvoort. Sinds mijn 4e judo ik en vanaf mijn 7e ben ik onderdeel van de wedstrijdselectie ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Anonieme donateur € 5    
Anonieme Donateur € 2    
IJssalon San Remo € 100   Succes Kaylie! 
Ruud en Inge Beljaards € 30   Succes Kaylie!! 
Michelle € 5   You go girllll!!! 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!