Skip to main content
Standaard Avatar

kaylie nuijten
steun Kaylie bij haar Europa Cups

Talentboek Haarlem
 • Talent Profiel
  ID : 943
  kaylie nuijten
  Zandvoort
  Noord-Holland
  1 op NK
  https://www.judoinside.com/judoka/118607/Kaylie_Nuijten/judo-results

46

Donateur(s)

€ 1578

Gedoneerd

125

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag
63.12% Gefinancieerd

DONATIE | JUDO | NON-PROFIT


Hallo, mijn naam is Kaylie Nuijten, 19 jaar en ik woon in Zandvoort. Sinds mijn 4e judo ik en vanaf mijn 7e ben ik onderdeel van de wedstrijdselectie van Top Judo Kenamju in Haarlem. Het sporten op hoog niveau heeft mij in andere aspecten van mijn leven al veel voordeel gegeven. Het trainen en de wedstrijden vragen om veel discipline die ik ook in mijn schoolcarrière heb kunnen inzetten. Na de Mavo ben ik doorgestroomd naar Havo en ben ik nu bezig met het afronden van 6 Vwo aan het Mendelcol Lees het hele verhaal

Hallo, mijn naam is Kaylie Nuijten, 19 jaar en ik woon in Zandvoort. Sinds mijn 4e judo ik en vanaf mijn 7e ben ik onderdeel van de wedstrijdselectie van Top Judo Kenamju in Haarlem.

Het sporten op hoog niveau heeft mij in andere aspecten van mijn leven al veel voordeel gegeven. Het trainen en de wedstrijden vragen om veel discipline die ik ook in mijn schoolcarrière heb kunnen inzetten. Na de Mavo ben ik doorgestroomd naar Havo en ben ik nu bezig met het afronden van 6 Vwo aan het Mendelcollege in Haarlem. Een school die topsporters de mogelijkheid geeft om school en sport optimaal te combineren. Na mijn middelbare wil ik graag aan de universitaire opleiding geneeskunde beginnen.

Mijn trainingsschema bestaat momenteel uit zo’n 10 trainingen per week. Verschillend van kracht -en conditietraining tot judotraining. De judotrainingen volg ik bij Kenamju in Haarlem en naast een regionale training (RTC) ben ik ook één keer per week te vinden in de dojo van het nationale sportcomplex voor topsporters in Papendal (Arnhem).

ik ben een junior judoka U21 in de klasse tot 70 kg. Het afgelopen seizoen heb ik mede dankzij sponsoring de mogelijkheid gehad om aan Europa Cups te kunnen deelnemen. Op deze toernooien en ook op de aansluitende trainingsstages heb ik veel ervaring opgedaan die ik, omdat ik weer geselecteerd ben, ook dit seizoen weer mag gaan inzetten voor de Europa Cups. U zult begrijpen dat ik hier ontzettend veel zin in heb!

Maar om dit mogelijk te maken heb ik uw hulp nodig!

De kosten voor deelname (reizen en hotels) aan één Europa Cup kunnen al snel € 1.100,- bedragen. Voor mijn streven naar deelname aan het Europees Kampioenschap is meedoen aan drie of vier van deze toernooien nodig. Mijn ouders en grootouders hebben afgelopen seizoenen al een hoop bekostigd en heb ik eerder een succesvolle sponsorcampagne gehad. De steun die ik toen heb gekregen hebben enorm bijgedragen aan mijn ontwikkeling wat ik nog steeds ontzettend waardeer!

Ik hoop dat ik u enthousiast heb kunnen maken voor de doelen die ik graag wil bereiken en vraag ik u om mij hierbij financieel te ondersteunen. Wellicht ziet u mogelijkheden voor een tegenprestatie. Ik sta hiervoor open en zou de mogelijkheden graag met u bespreken.

Graag hoor ik van u,

Groetjes,

Kaylie Nuijten.

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  adri broens € 10 € 13 iDEAL via Mollie
  Disseldorp bouw b.v. € 100 € 100 iDEAL via Mollie
  Fatima € 50 € 50 iDEAL via Mollie
  Sloper Frits € 25 € 25 iDEAL via Mollie
  Dominique DinEsse BV € 10 € 10 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!
 • Afbeeldingen