Steun de crowdfunding campagne:

Steun Lars Bottelier Op Weg Naar De Olympische Spelen Van Parijs

 • Start
 • Talentboek
 • Steun Lars Bottelier op weg naar de Olympische Spelen van Parijs

Lars Bottelier
Steun Lars Bottelier op weg naar de Olympische Spelen van Parijs

Zwemmen
 • Talent Profiel
  Lars Bottelier
  IJmuiden
  Zwemmen
  Noord-Holland
  5e Europees Kampioenschap (EK) Boedapest 25 km, 22e Europees Kampioenschap (EK) Boedapest 10 km, 6e Wereldbekerwedstrijd 10 km Canada, 7-voudig Nederland Kampioen
  Https://www.larsbottelier.nl

Campagne statistieken van
Lars Bottelier

€ 250
4.17%
Donateur(s)
1
Gedoneerd
€ 250
Dag (en) verstreken
95
Dag(en) te gaan
239
Doelbedrag
€ 6000

Crowdfunding Campagne voor Lars Bottelier | Wie ben ik? Mijn naam is Lars Bottelier, 25 jaar oud, en ik ben professioneel openwaterzwemmer. In 2021 heb ik voor het eer....

Wie ben ik?

Mijn naam is Lars Bottelier, 25 jaar oud, en ik ben professioneel openwaterzwemmer. In 2021 heb ik voor het eerst deelgenomen aan de Europese kampioenschappen. Hier werd ik 5e op de 25 km en 21e op de 10 km. Voor aankomend seizoen (2021/2022) ben ik genomineerd voor mijn eerste Wereldkampioenschappen en de Europese Kampioenschappen.

Wat is mijn doel?

Alles voor dat ene doel: goud op de Olympische Spelen van Parijs 2024.

Vanaf oktober 2020 ben ik geëmigreerd naar Duitsland om mij volledig te focussen op het openwaterzwemmen. Ik zwem en train sindsdien bij de professionele zwemclub SVW05 in Würzburg.

Ik heb de afgelopen anderhalf jaar laten zien dat ik de juiste weg ben ingeslagen. Ik heb namelijk flinke progressie gemaakt op allerlei vlakken. Bijvoorbeeld in de intensiteit en het volume van de trainingen, maar ook ruime persoonlijke records op mijn afstanden in het zwembad.

Hoe kan je mij ondersteunen?

De emigratie naar Duitsland en het leven in Duitsland brengt de nodige kosten met zich mee. Helaas kom ik niet in aanmerking voor een A-status (en daarmee het topsport stipendium) vanuit het NOC*NSF en ben ik aangewezen op donaties om mijn sport professioneel te beoefenen.

Bovendien zijn de internationale wedstrijden een grote kostenpost, maar die zijn juist zo belangrijk om internationale ervaring op te doen. Voor seizoen 2021/2022 staan er een aantal wereldbekerwedstrijden gepland die goed in mijn planning passen. Hieronder een kort overzicht:

- Sétubal, Portugal - mei 2022

- Parijs, Frankrijk - juli 2022

- Lac mégantic, Canada - augustus 2022

- Eilat, Israël - december 2022

Wanneer u besluit om mij te ondersteunen, dan zal ik dit gebruiken om één of meerdere van bovenstaande wedstrijden te bekostigen. Samen gaan we mijn droom bereiken: goud op de Olympische Spelen van Parijs in 2024.

Bedankt voor de support!
Lars Bottelier

Steun Lars Bottelier op weg naar de Olympische Spelen van Parijs

1

Donateur(s)

€ 250

Gedoneerd

95

Dag (en) verstreken

€ 6000

Doelbedrag

DONATIE | ZWEMMEN | NON-PROFIT


Wie ben ik? Mijn naam is Lars Bottelier, 25 jaar oud, en ik ben professioneel openwaterzwemmer. In 2021 heb ik voor het eerst deelgenomen aan de Euro ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Dit is de activiteitenlog van deze campagne waar alle acties zichtbaar zijn die met deze campagne te maken hebben. Hierop zijn ook de terugbetaalde en geannuleerde donaties zichtbaar. Wij werken hiervoor aan een oplossing. In het tabblad Donateurs vind u een overzicht van de daadwerkelijke donaties.

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Openbaar bericht aan talent bij de donatie:
Ietje Bottelier € 250 Heel veel succes uit Haarlem
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

Alle rechten zijn voorbehouden. 2020 © YVGTF.NL
Website ontwerp, marketing concept en technische realisatie smackitcreations.com