Skip to main content

Mats Duwel
Steun Mats Duwel naar het WJK 2024 in Nanchang, China

Badminton
Mats Duwel heeft in totaal
€ 6000 opgehaald met 3 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 628
  Mats Duwel
  Naaldwijk
  Zuid-Holland
  Nederlands kampioen U-17

Campagne statistieken

€ 2000
80.00%
Donateur(s)
1
Gedoneerd
€ 2000
Dag (en) verstreken
22
Dag(en) te gaan
77
Doelbedrag
€ 2500

Crowdfunding Campagne voor Mats Duwel | Ik ben Mats Duwel, 18 jaar en speel nu 12 jaar badminton. Sinds begin maart 2023 train ik fulltime in Denemarken bij het Centre ....

Ik ben Mats Duwel, 18 jaar en speel nu 12 jaar badminton. Sinds begin maart 2023 train ik fulltime in Denemarken bij het Centre of Excellence in Holbaek. Na hier nu al meer dan een jaar gezeten te hebben, merk ik echt aan mezelf dat dit precies is wat ik wilde, een leven waarbij ik me volledig kan focussen op badminton en daarmee hopelijk mijn doelen kan bereiken. Ik heb in het afgelopen jaar zeker geleerd dat het leven als topsporter zeker niet altijd makkelijk is, maar dat er ook tegenslagen zijn. Ondanks dat, ben ik nog altijd gemotiveerd om sterker terug te komen na de tegenslagen en altijd door te gaan.

Mijn ambitie voor de rest van 2024 is om hier in Denemarken zoveel mogelijk te ontwikkelen en te leren. Ik zal vanaf september competitie gaan spelen in Denemarken, wat weer een hele andere ervaring zal zijn dan in Nederland. Het niveau is veel hoger. Daarnaast hoop ik de Deense competitie te kunnen combineren met de Nederlandse competitie. Ook ben ik geselecteerd voor de Wereld Jeugd Kampioenschappen in Oktober die dit jaar worden gehouden in Nanchang, China. Ik kijk hier heel erg naar uit omdat het altijd al een grote droom was om naar Azië te gaan om daar te badmintonnen. Vanaf juni ga ik al beginnen met de voorbereiding voor deze mijlpaal.

2024 is mijn laatste jaar als jeugd speler. Daarom ben ik ook super blij dat ik nog mag ervaren hoe het is om op de Wereld Jeugd Kampioenschappen te spelen. Daarna zal mijn focus volledig zijn op het internationale senioren toernooiencircuit. Het is een grote en moeilijke stap om van de jeugd naar de senioren te gaan, maar ik ben er van overtuigd dat ik me deze laatste paar maanden als jeugd speler goed kan ontwikkelen en voorbereiden voor deze stap in 2025.

WAAROM HEB IK JULLIE SUPPORT NODIG ?

Toernooien in het buitenland spelen kost veel geld, ongeveer € 600 per toernooi. De kosten bestaan uit o.a. inschrijfkosten, vervoerskosten, verblijfskosten, coaching etc. Naast de toernooikosten zijn er nog andere kosten, zoals clubkosten en ook het trainen en wonen in Denemarken. Natuurlijk krijg ik steun van mijn ouders en huidige sponsors, maar ik hoop dat u mij ook financieel wilt steunen, waardoor ik mijn dromen waar kan maken.

Ik hoop op jullie steun en alvast hartelijk dank voor uw donaties. 

Groetjes, Mats.


Jullie kunnen mijn weg naar succes volgen via 

Facebook: https://www.facebook.com/mats.duwel

Instagram: http://instagram.com/@matsduwel

Bedankt voor de support!
Mats Duwel

Steun Mats Duwel naar het WJK 2024 in Nanchang, China

1

Donateur(s)

€ 2000

Gedoneerd

22

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag

DONATIE | BADMINTON | NON-PROFIT


Ik ben Mats Duwel, 18 jaar en speel nu 12 jaar badminton. Sinds begin maart 2023 train ik fulltime in Denemarken bij het Centre of Excellence in Holba ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Reach Out 2 en Carpe Diem € 2000   Reach Out 2 en Carpe Diem wensen je veel succes met je sportieve carrière! 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!