Steun de crowdfunding campagne:

Steun Mats Duwel Op Weg Naar De Top

Mats Duwel
Steun Mats Duwel op weg naar de top

Badminton
 • Talent Profiel
  Mats Duwel
  Naaldwijk
  Badminton
  Zuid-Holland
  Nederlands kampioen U-13

Campagne statistieken van
Mats Duwel

€ 2000
80.00%
Donateur(s)
1
Gedoneerd
€ 2000
Dag (en) verstreken
280
Dag(en) te gaan
-180
Doelbedrag
€ 2500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Mats Duwel | KORT VOORSTELLEN:Ik ben Mats Duwel, 15 jaar en ik speel nu 9 jaar badminton. Sinds 2017 maak ik al deel uit van RTC Den Haag waa....

KORT VOORSTELLEN:
Ik ben Mats Duwel, 15 jaar en ik speel nu 9 jaar badminton. Sinds 2017 maak ik al deel uit van RTC Den Haag waar ik 4 x per week train. Vanaf begin 2019 maak ik ook deel uit van de NJS, waar ik wekelijks 1 x train op Papendal en sinds 2 maanden mag ik ook 1 x per week meetrainen bij de S-1. Naast deze trainingen, train ik ook nog 2 x per week bij mijn club en heb ik af en toe nog een privé-training. 

Mijn ambitie is om in 2022 de top-10 te behalen op de Jeugd Europese ranglijst U-17. Het afgelopen half jaar heb ik, na de COVID versoepelingen, enkele toernooien in het buitenland kunnen spelen en ben ik in de singel al gestegen naar plek 74 op de Europese ranglijst en met de mix naar plek 42.
Door veel internationale toernooien te spelen kan ik sneller stijgen op de Jeugd Europese ranglijst, kan ik mij internationaal meten en doe ik veel ervaring op. Dit is belangrijk om mijn uiteindelijke droomdoel te verwezenlijken, meedoen aan de Olympische Spelen. 

DOELSTELLING SEIZOEN 2021-2022: 
Mijn doelstelling is om dit seizoen in de 1e divisie senioren 50% in de singel te winnen. Daarnaast wil ik 10 internationale jeugdtoernooien spelen in de U-17 en U-19, waar ik punten kan verdienen voor de Jeugd Europese ranglijst.

WAAROM HEB IK JULLIE SUPPORT NODIG?: 
Toernooien in het buitenland spelen kost heel veel geld, zoals de inschrijfkosten, vervoerskosten, verblijfskosten, coaching etc. Naast de toernooikosten zijn er nog vele andere kosten, zoals clubkosten, RTC deelname en privé trainingen. Natuurlijk krijg ik steun van mijn ouders en huidige sponsors, maar ik hoop dat u mij ook financieel wil steunen, waardoor ik mijn dromen waar kan maken.

Ik hoop op jullie steun en alvast hartelijk dank voor jullie donaties.

Groetjes, Mats.

Jullie kunnen mijn weg naar succes volgen via 

Facebook: https://www.facebook.com/mats.duwel

Instagram: @matsduwel

Bedankt voor de support!
Mats Duwel

Steun Mats Duwel op weg naar de top

1

Donateur(s)

€ 2000

Gedoneerd

280

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag

DONATIE | BADMINTON | NON-PROFIT


KORT VOORSTELLEN:Ik ben Mats Duwel, 15 jaar en ik speel nu 9 jaar badminton. Sinds 2017 maak ik al deel uit van RTC Den Haag waar ik 4 x per week trai ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Dit is de activiteitenlog van deze campagne waar alle acties zichtbaar zijn die met deze campagne te maken hebben. Hierop zijn ook de terugbetaalde en geannuleerde donaties zichtbaar. Wij werken hiervoor aan een oplossing. In het tabblad Donateurs vind u een overzicht van de daadwerkelijke donaties.

Campagne-aanmaker heeft het bekijken van donaties uitgeschakeld.
No reports posted yet!

Alle rechten zijn voorbehouden. 2020 © YVGTF.NL
Website ontwerp, marketing concept en technische realisatie smackitcreations.com