Skip to main content

Mats Duwel
Steun Mats om zijn doel te behalen!

Badminton
Mats Duwel heeft in totaal
€ 4000 opgehaald met 2 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 628
  Mats Duwel
  Naaldwijk
  Zuid-Holland
  Nederlands kampioen U-13

Campagne statistieken

€ 2000
72.73%
Donateur(s)
1
Gedoneerd
€ 2000
Dag (en) verstreken
324
Dag(en) te gaan
-265
Doelbedrag
€ 2750
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Mats Duwel | Ik ben Mats Duwel, 17 jaar en speel nu 11 jaar badminton. Sinds begin maart 2023 train ik fulltime in Denemarken bij het Centre ....

Ik ben Mats Duwel, 17 jaar en speel nu 11 jaar badminton. Sinds begin maart 2023 train ik fulltime in Denemarken bij het Centre of Excellence in Holbaek. Graag wil ik ervaren hoe het trainen buiten Nederland eraan toe gaat. Het is me de afgelopen periode erg goed bevallen en heb daarom besloten om in ieder geval nog een heel seizoen in Denemarken te blijven.

Mijn ambitie voor de rest van 2023 en begin 2024 is om hier in Denemarken zoveel mogelijk te ontwikkelen en te leren. Ik zal vanaf september competitie gaan spelen in Denemarken, wat weer een hele andere ervaring zal zijn dan in Nederland. Het niveau is veel hoger. Daarnaast hoop ik de Deense competitie te kunnen combineren met de Nederlandse competitie.

Komend seizoen wil ik me ook veel focussen op het spelen van internationale jeugdtoernooien, zodat ik me zo goed mogelijk kan voorbereiden op de eventuele Europees/Wereld jeugdkampioenschappen 2024. Ook zal ik meer internationale seniorentoernooien spelen om daarin ervaring op te doen en me te kunnen meten met andere internationale spelers. Door veel internationale toernooien te spelen kan ik sneller stijgen op de Jeugd/Senioren wereldranglijst. Dit is belangrijk om mijn uiteindelijke droomdoel te verwezenlijken, meedoen aan de Olympische Spelen.

WAAROM HEB IK JULLIE SUPPORT NODIG ?

Toernooien in het buitenland spelen kost heel veel geld, zoals de inschrijfkosten, vervoerskosten, verblijfskosten, coaching etc. Naast de toernooikosten zijn er nog andere kosten, zoals clubkosten en nu ook het trainen en wonen in Denemarken. Natuurlijk krijg ik steun van mijn ouders en huidige sponsors, maar ik hoop dat u mij ook financieel wilt steunen, waardoor ik mijn dromen waar kan maken.

Ik hoop op jullie steun en alvast hartelijk dank voor uw donaties. 

Groetjes, Mats.

Jullie kunnen mijn weg naar succes volgen via 

Facebook: https://www.facebook.com/mats.duwel

Instagram: @matsduwel

Bedankt voor de support!
Mats Duwel

Steun Mats om zijn doel te behalen!

1

Donateur(s)

€ 2000

Gedoneerd

324

Dag (en) verstreken

€ 2750

Doelbedrag

DONATIE | BADMINTON | NON-PROFIT


Ik ben Mats Duwel, 17 jaar en speel nu 11 jaar badminton. Sinds begin maart 2023 train ik fulltime in Denemarken bij het Centre of Excellence in Holba ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Reach Out 2 en Carpe Diem € 2000   Reach Out 2 en Carpe Diem wensen je veel succes met je sportieve carriere! 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!