Skip to main content

jenna telles
Steun mij naar het Europees -en Wereldkampioenschap

Karate - Sparring
jenna telles heeft in totaal
€ 2253 opgehaald met 5 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 744
  jenna telles
  amstelveen
  Noord-Holland
  - top 8 WK konya - nederlandskampioenschap: eerste plaats - youth league cyprus: derde plaats - youth league porec: derde plaats - lion cup Luxemburg: derde plaats - banzai cup: eerste plaats

Campagne statistieken

€ 500
16.67%
Donateur(s)
1
Gedoneerd
€ 500
Dag (en) verstreken
740
Dag(en) te gaan
-703
Doelbedrag
€ 3000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor jenna telles | Hallo, Ik ben Jenna en ik ben 16 jaar oud. Ik ben op zoek naar sponsoren op mijn topsport karate droom waar te kunnen mak....

 • Hallo,

  Ik ben Jenna en ik ben 16 jaar oud. Ik ben op zoek naar sponsoren op mijn topsport karate droom waar te kunnen maken. Sinds mijn zevende beoefen ik de sport karate en sinds mijn elfde op internationaal niveau. Sinds 2020 maak ik deel uit aan het nationaal karate team en train ik 1x per week met de selectie in Rotterdam, ook train ik 4 keer in de week bij mijn club choku in Zaandam en buiten karate ben ik ook nog 3 keer in de week te vinden in de sportschool voor conditie en krachttraining.

  Vorig jaar is het mij gelukt om een ticket te bemachtigen voor het Europese kampioenschap in Tampere. Mijn doel dit jaar is om nogmaals geselecteerd te worden voor het Europese en Wereldkampioenschap in 2022 en me van mijn beste kant te laten zien en natuurlijk een medaille te bemachtigen.

  Om mijn doelen te behalen moet ik meedoen aan bepaalde meetmomenten door heel Europa. Deze meetmomenten bestaan uit Youth leagues in Cyprus, Venetië en Kroatië, en andere buitenlandse toernooien waar ik aan zal deelnemeno.a. in Duitsland, Luxembourg en Oostenrijk.

  Begin december vond mijn eerste meetmoment voor het WK plaats en hier heb ik een top 7 klassering gehaald in een poule van 86 deelnemers en afgelopen maand heb ik een mooie derde plaats behaald op mijn tweede Youth League van het seizoen in Cyprus.

  Voor deelnames aan alle meetmomenten hangt ook zeker een prijskaartje aan, vooral voor het reizen en de overnachtingen.Op dit moment doen mijn ouders en ik er alles aan om overal naartoe te kunnen.

  Zou u mij willen helpen om mijn doelen te kunnen bereiken?Steun mij dan met een donatie! Dat kan al vanaf €5,- en zelfs anoniem.

  Alle kleine beetjes helpen natuurlijk.

  Alvast bedankt voor de support!

Bedankt voor de support!
jenna telles

Steun mij naar het Europees -en Wereldkampioenschap

1

Donateur(s)

€ 500

Gedoneerd

740

Dag (en) verstreken

€ 3000

Doelbedrag

DONATIE | KARATE - SPARRING | NON-PROFIT


Hallo, Ik ben Jenna en ik ben 16 jaar oud. Ik ben op zoek naar sponsoren op mijn topsport karate droom waar te kunnen maken. Sinds mijn zevende b ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 500   Beste Jenna, Het Yvonne van Gennip Talent Fonds wenst je veel succes én plezier met je sportieve carrière!  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!