Skip to main content

Oubayd Chahbari
Steun Oubayd naar de wereldtop Taekwondo

Taekwondo - Sparring
Oubayd Chahbari heeft in totaal
€ 680 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1151
  Oubayd Chahbari
  Den Haag
  Zuid-Holland
  Tweemaal Nederlands Kampioen, zwarte band behaald in 2019, Gekwalificeerd voor het EK-21

Campagne statistieken

€ 680
13.60%
Donateur(s)
17
Gedoneerd
€ 680
Dag (en) verstreken
389
Dag(en) te gaan
-240
Doelbedrag
€ 5000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Oubayd Chahbari | Wat leuk dat u een kijkje neemt op mijn pagina!   About me. Mijn naam is Oubayd Chahbari. Ik ben 18 jaar oud en woo....

Wat leuk dat u een kijkje neemt op mijn pagina!

 

 • About me.

Mijn naam is Oubayd Chahbari. Ik ben 18 jaar oud en woonachtig in Den Haag. Zoals u niet is ontkomen beoefen ik Taekwondo op hoog niveau. Dat wat ooit is begonnen als recreatief "gewoon" sporten is uitgegroeid tot een lifestyle met olympische ambities. Dat houdt in dat vrijwel alle keuzes die ik maak op mijn topsport-carrière gericht zijn. Ik beoefen mijn sport al sinds januari 2010. Ik begon als jochie van 5 jaar bij Taekwondo Lahaye in Den Haag. Momenteel draai ik het volledige programma van de nationale selectie in het (NOC-NSF) nationaal vechtsportcentrum in Rotterdam. Daarbuiten train ik tweemaal in de week mee op mijn club en nog extra kracht en conditie training. Verder volg ik de opleiding tot persoonlijk begeleider (maatschappelijke zorg Niv.4). Dus vrijwel mijn hele week is volgepland. Gelukkig heb ik een baantje bij Coast Fish in Den Haag waar ik op mijn "vrije" zondagen een zakcentje kan verdienen. 

 

 

 • Back to sport

In het het begin van mijn loopbaan Taekwondo (2010) vond ik het niks. Ik wou net als vele vrienden ook op voetbal. Na een beetje zeuren mocht dat van mijn ouders. Gek genoeg vond ik voetballen niks. Ik heb na één seizoen vrijwillig aangegeven dat ik weer op taekwondo wou. Dat mocht, en het avontuur kon beginnen. Toen ik 8/9 was draaide ik mijn eerste jeugdtoernooien, echter zonder successen. Ik kreeg lang te horen dat ik het wel in me had maar dat ik harder moest trainen. De successen kwamen langzamerhand en ik begon prijzen te behalen. Op mijn 12e stapte ik over naar een nieuwe categorie (cadet/sparren met hoofdcontact). Vanaf dat moment was het menens. Ik trainde mee met de oudere jongens en ik boekte progressie. Het harde werken loont, op mijn 14e werd ik voor het eerst Nederlands Kampioen (2019). Aan de hand daarvan werd ik uitgenodigd voor de RTC-selectie op de sportcampus te Den Haag. Ook heb ik eind 2019 mijn zwarte band gehaald op 14-jarige leeftijd. Na een goeie periode kwam er een dip, Corona. We hebben er allemaal last van gehad. Als sporter zijnde vooral, geen toernooien, weinig tot geen (groep) trainingen etc. Ik heb het geluk gehad dat ik na de pandemie tot op het randje genoeg motivatie over had om door te gaan. Na een periode bikkelen heb ik het in 2022 weer voor elkaar gekregen de Nederlandse titel te veroveren. Dit maal als 17-jarige in de Senioren-Categorie in het olympisch gewicht tot -58kg. In 2022 ben ik ook uitgenodigd voor de nieuwe nationale selectie. Ook heb ik veel internationale toernooien gedraaid en tegen grote namen mogen staan en winnen. Op dit moment ben ik me druk aan het kwalificeren voor het EK-u21 in Bucharest, Roemenië eind 2023. Hiervoor moet ik kwalificatie toernooien draaien waarvan veel in het buitenland. Ik vlieg bijvoorbeeld 10 mei naar Bosnië en in juni naar Luxemburg etc. Dit is allemaal op eigen kosten.

 

I need your help!

Aangezien ik als topsporter niet veel tijd heb om te werken (ivm trainingen) vraag ik hierbij uw hulp. Ik hoop dat u erop vertrouwt dat ik als beginnende senior binnenkort kan meedraaien aan de wereldtop Taekwondo. Buiten heel veel trainen is hier ook heel wat geld voor nodig. Draagt u een steentje bij aan mijn carrière? Elke vorm van hulp is welkom, voornamelijk financiële steun.  Bij voorbaat dank!

Met vriendelijke groet,

Oubayd Chahbari

Bedankt voor de support!
Oubayd Chahbari

Steun Oubayd naar de wereldtop Taekwondo

17

Donateur(s)

€ 680

Gedoneerd

389

Dag (en) verstreken

€ 5000

Doelbedrag

DONATIE | TAEKWONDO - SPARRING | NON-PROFIT


Wat leuk dat u een kijkje neemt op mijn pagina!   About me. Mijn naam is Oubayd Chahbari. Ik ben 18 jaar oud en woonachtig in Den Haag. Zoals ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Mohammed Aouragh € 50   Keep going neefje 
M. Aouragh € 50    
Mariam Abaradan € 20   You can do this !! 
Abdessamad Aouragh € 50   Champ go for it osu 
Ayoub € 25   Keep it up champ! 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!