Skip to main content
Standaard Avatar

Ricardo Franken
steun Europees kampioen Ricardo Franken op weg naar het WK 2024

Talentboek Rotterdam
 • Talent Profiel
  ID : 763
  Ricardo Franken
  Rotterdam
  Zuid-Holland
  Europees kampioen 2023 junior min 76 kilo, goud op Youth league Cyprus 2022 en 2023, zilver op EJK Finland 2021, Brons op EJK Tjechië 2022

2

Donateur(s)

€ 1050

Gedoneerd

646

Dag (en) verstreken

€ 3000

Doelbedrag
35% Gefinancieerd

DONATIE | KARATE - SPARRING | NON-PROFIT


Welkom, wat leuk dat u een kijkje komt nemen op mijn pagina. Mijn naam is Ricardo Franken en ik ben 16 jaar oud. Mijn grote passie is karate. Ik begon hiermee toen ik 6 jaar oud was bij Unity99 in Rotterdam en ik train daar nog steeds bijna dagelijks. Ik zit in HAVO-5 op Thorbecke topsport een speciale LOOT school waar ik school en sport goed kan combineren. Ik train ook wekelijks met het nationale team zodat ik ook met andere atleten uit Nederland kan sparren en ben daarnaast ook begonnen me Lees het hele verhaal

Welkom, wat leuk dat u een kijkje komt nemen op mijn pagina.

Mijn naam is Ricardo Franken en ik ben 16 jaar oud. Mijn grote passie is karate. Ik begon hiermee toen ik 6 jaar oud was bij Unity99 in Rotterdam en ik train daar nog steeds bijna dagelijks. Ik zit in HAVO-5 op Thorbecke topsport een speciale LOOT school waar ik school en sport goed kan combineren.

Ik train ook wekelijks met het nationale team zodat ik ook met andere atleten uit Nederland kan sparren en ben daarnaast ook begonnen met krachtsport om sterker te worden. Kortom ik wil alles doen om mijn doel te bereiken!

Ik heb al vele mooie bekers en medailles gewonnen in Nederland, België, Duitsland, Luxenburg, Italië, Portugal, Engeland, Frankrijk, Finland, Cyprus en Tsjechië 

Vorige week werd ik Europees kampioen in Cyprus, een droom die werkelijkheid werd!

Vorig jaar won ik brons op het Europees kampioenschap in Praag

In 2021 mocht ik voor het eerst deelnemen aan het Europees kanpioenschap  in Finland waar ik zilver won

Doordat ik 2e werd op het EJK in 2021 werd ik genomineerd voor Sport Awards Rotterdam 2021 in de categorie sporttalent en uiteindelijk werd ik ook daar de winnaar van!

Mijn droom is om uiteindelijk deel te mogen nemen aan de Olympische spelen maar tot die tijd wil ik zoveel mogelijk naar grote internationale  toernooien afreizen.

Mijn doel voor nu is om alle Youth leagues en meetmomenten te bezoeken om zoveel mogelijk punten te verzamelen om aan de top te blijven zodat ik bij de senioren mag gaan deelnemen aan de Premier Leagues.

Om naar deze internationale toernooien te kunnen reizen is er veel geld nodig. Ik wil u daarom vragen of u mij hierbij zou willen steunen,  eenmalig doneren of in de vorm van sponsoring. Alle hulp is welkom! Alvast mijn hartelijke dank! 

Wilt u mij sponsoren? Stuur dan een email naar  kunnen we iets voor elkaar betekenen

 • Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Yvonne van Gennip Talent Fonds € 1000 € 250 iDEAL via Mollie
  Corina den Hartog € 50 € 50 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!