Skip to main content
Standaard Avatar

Shivan Lachman
steun shivan naar de wereldtop

Talentboek Den Haag
 • Talent Profiel
  ID : 1160
  Shivan Lachman
  's-Gravenhage
  Zuid-Holland
  3de NK, 2de Parijs Open

7

Donateur(s)

€ 230

Gedoneerd

418

Dag (en) verstreken

€ 5000

Doelbedrag
4.6% Gefinancieerd

DONATIE | TAEKWONDO - SPARRING | NON-PROFIT


Hoi, Mijn naam is Shivan, ik ben 17 jaar oud en doe aan Taekwondo sinds m'n 5de. Ik ben woonachtig in Den Haag en ga naar school in Delft. Ik train 6 dagen per week, 4 dagen in Den Haag bij mijn club en 2 dagen in Rotterdam bij de Nederlandse selectie. Op dit moment ben ik nog niet waar ik wil zijn, maar ik zou graag mijn doelen willen bereiken op het gebied van Taekwondo. Sinds 2 jaar geleden heb ik de kans gekregen om mee te mogen draaien aan de internationale toernooien, dit was een grote s Lees het hele verhaal

Hoi,

Mijn naam is Shivan, ik ben 17 jaar oud en doe aan Taekwondo sinds m'n 5de. Ik ben woonachtig in Den Haag en ga naar school in Delft. Ik train 6 dagen per week, 4 dagen in Den Haag bij mijn club en 2 dagen in Rotterdam bij de Nederlandse selectie.

Op dit moment ben ik nog niet waar ik wil zijn, maar ik zou graag mijn doelen willen bereiken op het gebied van Taekwondo. Sinds 2 jaar geleden heb ik de kans gekregen om mee te mogen draaien aan de internationale toernooien, dit was een grote stap in de richting naar mijn dromen. Ik zou mij uiteindelijk willen kwalificeren voor het EK en WK. Helaas blijken deze toernooien nog best prijzig en kan ik dit niet bekostigen.

Naast school, werk ik als scooterbezorger. Toch red ik het hier niet mee als ik volop aan het trainen ben en een voltijd opleiding doe. Hierbij vraag ik u daarom om een kleine bijdrage te doneren en mij te helpen naar de top!

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Anonieme donateur € 30 € 1 iDEAL via Mollie
  Anonieme donateur € 25 € 1 iDEAL via Mollie
  Anonieme donateur € 10 € 1 iDEAL via Mollie
  Wieni € 15 € 15 iDEAL via Mollie
  Revi Bhagwandas € 50 € 50 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!