Skip to main content
Standaard Avatar

Summer Wijkhuizen
Steun Summer Wijkhuizen haar kunstschaats droom

Talentboek Schaatsen
 • Talent Profiel
  ID : 1087
  Summer Wijkhuizen
  Alkmaar
  Noord-Holland
  2de op het NK, 2de op de challange cup, 1ste KNSB A selectie wedstrijd 2023/2024
  www.summerwijkhuizen.com

4

Donateur(s)

€ 285

Gedoneerd

121

Dag (en) verstreken

€ 2000

Doelbedrag
14.25% Gefinancieerd

DONATIE | SCHAATSEN - KUNSTRIJDEN | NON-PROFIT


🌟 Steun Summer's IJskunst droom! 🌟 Help de 13-jarige Summer Wijkhuizen haar passie voor kunstschaatsen te vervullen! Als opkomend talent is Summer recentelijk toegelaten tot Stichting Kunstrijden Nederland, een grote mijlpaal in haar schaatscarrière. Met meerdere podiumplaatsen in haar nieuwe categorie, Advanced Novice, heeft Summer al laten zien wat ze kan. Maar om haar dromen waar te maken, heeft ze jouw hulp nodig. Om op topniveau te presteren, heeft Summer een uitgebreid trainingspr Lees het hele verhaal

🌟 Steun Summer's IJskunst droom! 🌟

Help de 13-jarige Summer Wijkhuizen haar passie voor kunstschaatsen te vervullen! Als opkomend talent is Summer recentelijk toegelaten tot Stichting Kunstrijden Nederland, een grote mijlpaal in haar schaatscarrière. Met meerdere podiumplaatsen in haar nieuwe categorie, Advanced Novice, heeft Summer al laten zien wat ze kan. Maar om haar dromen waar te maken, heeft ze jouw hulp nodig.

Om op topniveau te presteren, heeft Summer een uitgebreid trainingsprogramma nodig, waaronder off-ice training, on-ice training, balletlessen, fysiotherapie en choreografielessen. Met jouw steun kunnen we Summer voorbereiden op het komende seizoen en haar helpen om haar potentieel volledig te benutten.

Elke bijdrage, groot of klein, draagt bij aan Summer's reis naar succes op het ijs. Laten we samen haar droom waarmaken en haar ondersteunen terwijl ze zich klaarstoomt voor een seizoen vol uitdagingen en triomfen!

Doe vandaag nog een bijdrage en help Summer schitteren op het ijs! ✨

 • Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Femke € 10 € 10 iDEAL via Mollie
  Minthe Walraven € 15 € 15 iDEAL via Mollie
  Yvonne van Gennip Talent Fonds € 250 € 250 iDEAL via Mollie
  Peggy Mahulette € 10 € 13 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!