Skip to main content

Talentteam Meerkamp Apeldoorn
STEUN TALENTTEAM MEERKAMP APELDOORN OP ZIJN ROUTE NAAR (INTER-)NATIONAAL ATLETIEKSUCCES!

Atletiek
Talentteam Meerkamp Apeldoorn heeft in totaal
€ 8211 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1316
  Talentteam Meerkamp Apeldoorn
  Apeldoorn
  Atletiek
  Gelderland
  Nederlands kampioen Teams jongens U14 2022. Daarnaast zijn in 2023 drie teamleden Nederlands Kampioen geworden, op de onderdelen hoogspringen, hordenlopen en 4x400 estafette. Ook zijn er in 2023 3 zilveren NK-medailles behaald (verspringen, 300m en 80m sprint). Tot slot werd 1 teamlid Nederlands Kampioen Meerkamp U16.

Campagne statistieken

€ 8211
205.28%
Donateur(s)
98
Gedoneerd
€ 8211
Dag (en) verstreken
193
Dag(en) te gaan
-34
Doelbedrag
€ 4000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Talentteam Meerkamp Apeldoorn | Het Talentteam Meerkamp Apeldoorn is een atletiekteam bestaande uit 16 talentvolle en ambitieuze atleten van ....

Het Talentteam Meerkamp Apeldoorn is een atletiekteam bestaande uit 16 talentvolle en ambitieuze atleten van 12 tot en met 16 jaar, die de top van de nationale ranglijsten bestormen.

Veel atleten trainen al vanuit de jongste jeugd samen; zij hebben zich doorontwikkeld tot atleten die in de nationale top strijden om finaleplaatsen en podiumplekken. 

Seizoen 2022-2023 was een prachtig seizoen: indoor werden er door onze atleten al 6 medailles behaald op de Nationale Jeugdkampioenschappen, outdoor kwamen daar nog eens 8 medailles bij, werden 4 atleten uit ons team Nederlands Kampioen en steeg ons jongste lid naar plek 1 op de Europese Ranglijst Allertijden op het onderdeel Hoogspringen in zijn leeftijdscategorie.

Talent is dus in ruime mate aanwezig! Nu staat er een nieuw seizoen voor de deur, waarin we weer een stap willen zetten in de ontwikkeling van de atleten en het eerste internationale toernooi U18 op de planning staat. Om ons hier goed op voor te bereiden, staat er in april 2024 een trainingsstage gepland naar Spanje. In de warmte en ver weg van school, huiswerk en sociale afleidingen, kunnen we ons optimaal voorbereiden op het outdoorseizoen van 2024.

Met uw hulp kunnen we de tripkosten laag houden, zodat alle teamleden hieraan kunnen deelnemen. Wij geloven namelijk in de kracht van ons team: samen worden we sterker en komen we verder!

DOE DUS MEE EN HELP ONS NAAR DE ATLETIEKTOP!

 

Bedankt voor de support!
Talentteam Meerkamp Apeldoorn

STEUN TALENTTEAM MEERKAMP APELDOORN OP ZIJN ROUTE NAAR (INTER-)NATIONAAL ATLETIEKSUCCES!

98

Donateur(s)

€ 8211

Gedoneerd

193

Dag (en) verstreken

€ 4000

Doelbedrag

DONATIE | ATLETIEK | NON-PROFIT


Het Talentteam Meerkamp Apeldoorn is een atletiekteam bestaande uit 16 talentvolle en ambitieuze atleten van 12 tot en met 16 jaar, die de top van de ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Decoverf.NL goede verf hoeft niet duur te zijn € 2000    
DIJ Digital € 1500    
Jaap Meijers € 20   Mooi initiatief! 
Anonieme donateur € 25    
DIB € 100   Veel succes!!! 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!