Skip to main content
Standaard Avatar

Ashley kakiay
Steun voor het seizoen 2024/2025

Talentboek Haarlem
 • Talent Profiel
  ID : 640
  Ashley kakiay
  Huizen
  Noord-Holland
  3e plek op EK 3e plek Youth League 2e plek Serie A 5e plek WK

6

Donateur(s)

€ 905

Gedoneerd

29

Dag (en) verstreken

€ 3000

Doelbedrag
30.17% Gefinancieerd

DONATIE | KARATE - SPARRING | NON-PROFIT


Beste lezer, Mijn naam is Ashley Kakiay, 19 jaar oud, woonachtig in Huizen en ik beoefen de sport: karate. Dit doe ik al sinds dat ik 7 jaar oud ben, alleen nu op erg hoog niveau. Afgelopen tweeëneenhalf jaar train ik bij een van de beste karatescholen van Nederland, namelijk Kenamju Karate Haarlem. Vanaf 2019 maak ik deel uit van het Nederlandse Nationale team. Afgelopen seizoen heb ik de beste prestaties uit mijn topsportcarrière tot nu toe. Alles op een rijtje: 2de plaats Serie A P Lees het hele verhaal

Beste lezer,

Mijn naam is Ashley Kakiay, 19 jaar oud, woonachtig in Huizen en ik beoefen de sport: karate. Dit doe ik al sinds dat ik 7 jaar oud ben, alleen nu op erg hoog niveau.

Afgelopen tweeëneenhalf jaar train ik bij een van de beste karatescholen van Nederland, namelijk Kenamju Karate Haarlem. Vanaf 2019 maak ik deel uit van het Nederlandse Nationale team. Afgelopen seizoen heb ik de beste prestaties uit mijn topsportcarrière tot nu toe. Alles op een rijtje:

 • 2de plaats Serie A Portogal / senioren -61kg ( eerste Serie A én voor het eerst een andere gewichtsklasse )
 • 5de plaats Youth League Italië / onder 21 -68kg
 • 7de plaats Serie A Griekenland / senioren -61kg

Door deze prestaties heb ik mijzelf gekwalificeerd voor het Europees Jeugd Kampioenschap in de categorie onder 21 – 61kg en voor het eerst om individueel te mogen vechten op het Europees Kampioenschap senioren in de categorie senioren -61kg én in teamverband. Ik kan met enorme trots terugkijken naar deze twee Europese Kampioenschappen, want dit zijn mijn prestaties:

 • 3de plaats Europees Jeugd Kampioenschap Georgië
 • 5de plaats Europees Kampioenschap senioren Kroatië

Ik ben trots dat ik mijzelf eindelijk bewezen heb in de onder 21, maar ook bij de senioren. Jammer genoeg verloor ik op het EK senioren de wedstrijd om brons. Ondanks dat, kan ik met een heel fijn gevoel terugkijken naar dat EK. Het seizoen sluit ik over twee weken af wederom in Kroatië, maar nu voor de Youth League ( waar ik vorig jaar voor het eerst brons behaalde ).

Volgend jaar vindt het Wereld Jeugd Kampioenschap plaats in Venetië, Italië. Hiervoor ben ik goed op weg om gekwalificeerd te worden. Om mij voor dit WJK optimaal voor te bereiden, train ik vier keer per week bij Kenamju Karate en één keer bij het Nederlands team in Rotterdam. Omdat ikzelf in Huizen woon, betekent het dat ik vijf keer in de week bijna anderhalf uur moet reizen om te kunnen trainen. Naast dat dit veel tijd in beslag neemt, kost dit ook veel geld

De wedstrijden waar ik aan heb deelgenomen om gekwalificeerd te worden voor dit WJK hebben enorme kosten met zich meegenomen. Deze kosten dekken mijn deels mijn ouders, maar grotendeels moet ik hier zelf voor werken. Omdat ik in september begin met mijn opleiding aan de Johan Cruyff College kan ik veel minder werken dan dat ik nu doe. Dat is dan ook de reden dat ik deze crowdfunding start, zodat ik de kosten van volgend seizoen kan bekostigen en niet belangrijke toernooien over moet slaan door financiën.

Wilt u mij helpen richting het Wereld Jeugd Kampioenschap in Italië dit jaar? Dat kan door een financiële bijdrage te leveren. 

Bent of kent u iemand die geïnteresseerd is in het sponsoren van mij? Dan kunt u contact opnemen met mij via:

Tel: 06-15530685 

Email: 

 

 

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Arno & Petra Hekelaar Gombert € 100 € 103 iDEAL via Mollie
  Tony en Ilse Jonkers - Kroonkozijn Purmerend € 200 € 200 iDEAL via Mollie
  Oma Ans en opa Willem € 50 € 53 iDEAL via Mollie
  Anonieme donateur € 10 € 1 iDEAL via Mollie
  Anonieme donateur € 15 € 1 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!