Skip to main content

Anique Tavenier
Steun beachvolleybalster Anique Tavenier in haar weg naar de wereldtop.

Volleybal - Beach
Anique Tavenier heeft in totaal
€ 35 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 790
  Anique Tavenier
  Sleeuwijk
  Noord-Brabant
  5e plaats NK senioren indoor en buiten, 3x podium eredivisie beachvolleybal, 1x 2e plaats en 2x 3e plaats, Deelname world tours 1 en 2 ster internationaal
  https://aniquetaveniercom.wordpress.com/

Campagne statistieken

€ 35
0.58%
Donateur(s)
2
Gedoneerd
€ 35
Dag (en) verstreken
801
Dag(en) te gaan
-709
Doelbedrag
€ 6000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Anique Tavenier | Hallo, wat leuk dat je even de tijd neemt om mijn verhaal te bekijken! Ik ben Anique Tavenier, 20 jaar en ik ben op zoek n....

Hallo, wat leuk dat je even de tijd neemt om mijn verhaal te bekijken! Ik ben Anique Tavenier, 20 jaar en ik ben op zoek naar bedrijven om mijn topsport dromen een beetje dichterbij te brengen.

Mijn hele leven staat in het teken van het behalen van de wereldtop met mijn grote passie: beachvolleybal. In 2028 vindt het Olympische beachtoernooi plaats op het strand waar de sport ooit geboren is: Santa Monica Beach (Los Angeles, USA). Mijn doel is om op dit bijzondere toernooi voor Nederland uit te mogen komen.

Als 5-jarig meisje viel ik al elke avond met een volleybal in mijn handen in slaap. Nu nog gaat er geen dag en geen keuze aan me voorbij zonder te denken aan het behalen van mijn doel. Zo heb ik ervoor gekozen om mijn HAVO-diploma op een topsportschool te behalen om zowel voor als na schooltijd te kunnen trainen. Ook bij de studie die ik nu volg heb ik rekening gehouden met het beachvolleybal. Zo studeer ik momenteel fysiotherapie bij Thim van der Laan en kom ik alles te weten over een gezonde levensstijl, blessure preventie en snel herstel na blessures. Maar de grootste verandering in mijn leven heb ik vier jaar geleden gemaakt. Samen met mijn gezin ben ik naar Brabant verhuisd om bij de beste beachvolleybal trainster van Nederland te kunnen trainen. 

In 2021 heb ik een mooie stap in mijn ontwikkeling gezet met het behalen van mijn eerste podiumplaatsen in de eredivisie beach (1x zilver, 2x brons) en mijn eerste internationale stappen in de FIVB World Tour 1 en 2ster. Als klap op de vuurpijl ben ik met mijn zaalvolleybal team gepromoveerd naar de het hoogste niveau van Nederland en speel ik in het seizoen 2021-2022 voor het eerst eredivisie in de zaal, bij Voltena in Werkendam.

Het combineren van deze twee sporten op het hoogste niveau is zeer uniek. Dit is voor mij mogelijk omdat mijn trainster, Debora Kadijk, gelooft dat deze sporten elkaar versterken en een trainingsprogramma op heeft gezet waarbij zaal- en beachvolleybal hand en hand gaan met elkaar. Het is voor mij belangrijk om aanvallend en anders te spelen dan de rest van Nederland en de rest van de wereld. Telkens weer met mijn trainster zoeken naar vernieuwing en uitdagingen is wat er voor zorgt dat ik verder kom dan anderen. 

Door mijn keuze om bij Debora Kadijk te trainen krijg ik helaas geen vergoeding van de Nederlandse beachvolleybal bond wanneer ik op internationale toernooien voor Nederland uitkom. Ook inschrijfgeld voor wedstrijden, kleding tijdens wedstrijden, trainingsuren en reiskosten worden niet vergoed. Mijn reden om toch bij mijn trainster te blijven is omdat ik het volste vertrouwen heb dat ik met hulp van haar mijn doelen ga bereiken en ze afgelopen jaar al een trainingsmaatje van mij naar de Olympische spelen heeft geholpen. 

Om dit allemaal te kunnen betalen, vraag ik hulp aan zoveel mogelijk bedrijven om me een steuntje in de rug te bieden richting het strand van Santa Monica onder het motto 'Alle kleine beetjes helpen!' Maar grote beetjes zijn ook welkom ;-)

Levert u ook een bijdrage? Kijk snel wat ik voor uw bedrijf terug doe! 

 

Bedankt voor de support!
Anique Tavenier

Steun beachvolleybalster Anique Tavenier in haar weg naar de wereldtop.

2

Donateur(s)

€ 35

Gedoneerd

801

Dag (en) verstreken

€ 6000

Doelbedrag

DONATIE | VOLLEYBAL - BEACH | NON-PROFIT


Hallo, wat leuk dat je even de tijd neemt om mijn verhaal te bekijken! Ik ben Anique Tavenier, 20 jaar en ik ben op zoek naar bedrijven om mijn topsp ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Stefan Antonissen € 25    
Appeltje . € 10    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

TEGENPRESTATIES

Wat is er nu mooier dan iets geven en daarvoor iets terugkrijgen? Talenten geven je de mogelijkheid om voor bepaalde bedragen een tegenprestatie te ontvangen.