Skip to main content

Danny Gommel
Support Danny Gommel naar het Europees toneel

Judo
Danny Gommel heeft in totaal
€ 567 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1584
  Danny Gommel
  Vlaardingen
  Zuid-Holland
  9e op NK senioren, 1e op Internationaal Rotterdam Open Senior, 5e op Danish Open, 2e op Internationaal Tournament Venray Seniors
  https://www.linkedin.com/in/danny-gommel-813518206/

Campagne statistieken

€ 567
20.25%
Donateur(s)
15
Gedoneerd
€ 567
Dag (en) verstreken
6
Dag(en) te gaan
116
Doelbedrag
€ 2800

Crowdfunding Campagne voor Danny Gommel | Hi! Mijn naam is Danny Gommel. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding sportmarketing & management aan de H....

Hi! Mijn naam is Danny Gommel. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding sportmarketing & management aan de Hogeschool Rotterdam. Naast de studie ben ik elke dag bezig met judo om het hoogste podium te behalen.

Na 14 jaar judo en 12 jaar actief te zijn in het wedstrijdjudo heb ik dit jaar één van mijn grote doelen die ik als kind had kunnen verwezenlijken namelijk: plaatsing en deelname aan het NK senioren. Hier ben ik in de top 9 geëindigd en dit hoop ik de komende jaren te verbeteren. En nu wordt mijn volgende grote streven eindelijk werkelijkheid: mezelf laten zien op een European Cup.

Door mij de afgelopen jaren op toernooien in Nederland, Denemarken, België en Duitsland te laten zien mag ik nu de volgende stap maken. Zo mag ik onder andere dit jaar mijn kwaliteiten laten zien op Europees toneel, tijdens verschillende European Cups. Deze toernooien zijn een uitstekende gelegenheid om mijn harde werk van de afgelopen jaren te laten zien en mezelf hiermee nog verder te ontwikkelen als topsporter in het judo. Het is dan ook mijn droom om op dit podium te schitteren.

Echter brengen dit soort toernooien aanzienlijke kosten met zich mee, variërend van vlucht tot verblijf, inschrijvingskosten én de trainingsstages om dit te kunnen bereiken. De kosten European Cups bedragen incl. reis en verblijf €650-€750. Voor dit jaar bedragen de kosten voor enkel de European Cup €725. Daarbij komen nog de kosten van de trainingsstages, ritjes naar de nationale trainingen, materiaal en overige toernooien. Verder komen nog de kosten van de vele trainingen en voeding om dit te kunnen verwezenlijken.

Gezien mijn ambities en ontwikkeling is het doel om volgend jaar mezelf op de kaart te zetten bij drie verschillende European Cups. Echter zijn hier geen vergoedingen voor vanuit de bond, alles is voor eigen rekening. Om dit te realiseren is er daarom ondersteuning nodig.

Ik zou het ontzettend waarderen als u mij wil ondersteunen bij het realiseren van mijn droom; presteren op het Europese podium. Daarmee draagt u bij aan mijn groei en in mijn ontwikkeling als topsporter in het judo. Een donatie zou daarom enorm helpen.

Bedankt voor de support!
Danny Gommel

Support Danny Gommel naar het Europees toneel

15

Donateur(s)

€ 567

Gedoneerd

6

Dag (en) verstreken

€ 2800

Doelbedrag

DONATIE | JUDO | NON-PROFIT


Hi! Mijn naam is Danny Gommel. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding sportmarketing & management aan de Hogeschool Rotterdam. Naa ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Eduard Francissen € 10   Succes en pak ze!! 
Anonieme donateur € 100    
John en Marian Barends-de Vries. € 50   Danny ik wens je heel veel succes bij al je judo-aspiraties. Je bent heel goed bezig !  
Fam jansen € 25   Heel veel succes Danny🥋💪groetjes fam jansen 
Nienke Kuipers € 20    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!