Skip to main content
Standaard Avatar

Team NL Bowling
Support Denise Blankenzee naar de EK bowlen

 • Talent Profiel
  ID : 849
  Team NL Bowling
  Veenendaal
  Bowling
  Utrecht
  https://nbf.bowlen.nl/topsport/team-nl-bowling

31

Donateur(s)

€ 1729

Gedoneerd

322

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag
69.16% Gefinancieerd

DONATIE | BOWLING | NON-PROFIT


Graag stellen we aan u voor: Denise Blankenzee, 23 jaar uit Julianadorp. Denise is een groot bowlingtalent. Ze werd op haar 17e Europees kampioen bij de jeugd, stond datzelfde jaar (2017) al op de WK bij de senioren in Las Vegas en werd 9 juli jl. voor het eerst Nederlands kampioene bij de senioren. College bowlen in AmerikaNa haar EKJ-titel in 2017 werd Denise benaderd door diverse Amerikaanse universiteiten om daar studie en de bowlingsport te combineren. Uiteindelijk werd de stap gezet en si Lees het hele verhaal

Graag stellen we aan u voor: Denise Blankenzee, 23 jaar uit Julianadorp. Denise is een groot bowlingtalent. Ze werd op haar 17e Europees kampioen bij de jeugd, stond datzelfde jaar (2017) al op de WK bij de senioren in Las Vegas en werd 9 juli jl. voor het eerst Nederlands kampioene bij de senioren.

College bowlen in Amerika
Na haar EKJ-titel in 2017 werd Denise benaderd door diverse Amerikaanse universiteiten om daar studie en de bowlingsport te combineren. Uiteindelijk werd de stap gezet en sinds 3 jaar is Denise verbonden aan de Sam Houston State University in Texas, waar zij bowlen combineert met haar studie Finance.

Plaatsing voor de EK
Denise is momenteel een vaste waarde binnen Team NL Bowling. Afgelopen zomer won zij EK-brons met het damesteam en behaalde zij een top 8 plek in het Masters Event. De top 8 wist zij ook te behalen tijdens de World Games 2022 in Birmingham, VS. Tijdens dit event was Denise één van de vlaggendragers van de Nederlandse equipe.

Met het behalen van de Nederlandse titel, heeft Denise zich geplaatst voor de Championships of Champions 2023, van 22 t/m 28 oktober in Berlijn, Duitsland. Denise komt hier in actie tijdens de individuele discipline en mixed, samen met mede-international en Nederlands kampioen: Mark Jacobs.

Uitdaging
Denise heeft er veel voor over om voor haar land uit te komen. Zo mist zij een week studie, die zij bereid is om later in te halen. Daarnaast moest zij haar coaches en teamgenoten ervan overtuigen dat het haar voorbereiding op het belangrijke seizoen in Amerika niet negatief zal beïnvloeden. De derde en misschien grootste uitdaging is het organiseren van de uitzending naar de ECC in Berlijn. Het retourticket, incl. het vervoer van de bowlingballen, en het verblijf in Berlijn vragen in totaal ongeveer 2.500 euro. Precies voor dat bedrag zoekt Denise nu uw ondersteuning.

Tegenprestaties
Wil jij Denise ondersteunen bij deze sportieve uitdaging, dan doet ze graag iets voor je terug:
- Iedereen die een bijdrage doet ontvangt een persoonlijk bericht van Denise.
- Vanaf 25 euro houdt Denise je vanuit Berlijn iedere dag op de hoogte van haar belevenissen.
- Vanaf 60 euro ontvang je een Team NL Bowling fanshirt in jouw maat, van onze partner ODIN Sportswear, met Denise haar handtekening erop.
- Vanaf 100 euro nodigt Denise je graag uit voor een toffe clinic, alleen door haar studie in Amerika moet ze na Berlijn direct terug. De NBF komt graag in contact over een gepaste (of uitgestelde) tegenprestatie voor deze geweldige bijdrage. 

Voor bedrijven: Vanaf 500 euro komt jullie logo op haar shirt en zorgt ze ervoor dat jullie tijdens de EK goed in beeld worden gebracht! Deadline voor deze optie is 5 september 2023 (i.v.m. gereed maken kleding).

Net als de rest van ons team is Denise te volgen via @teamnlbowling op instagram & facebook. 

Alvast enorm bedankt voor uw bijdrage! 

Foto's in het album door Actiefotografie.nl

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Casandra en Marcel € 50 € 50 iDEAL via Mollie
  Ruud en Diana € 40 € 40 iDEAL via Mollie
  Anton € 100 € 103 iDEAL via Mollie
  Kim en Melanie € 20 € 20 iDEAL via Mollie
  Eliza € 50 € 50 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!
 • Afbeeldingen