Skip to main content
Standaard Avatar

Lynn Holtman
Support Lynn Holtman op de HandbalAcademie Papendal

 • Talent Profiel
  ID : 646
  Lynn Holtman
  Arnhem
  Gelderland
  gouden medaille EHF Championship 2021, 4e plaats WK u18 Noord-Macedonie

10

Donateur(s)

€ 2580

Gedoneerd

932

Dag (en) verstreken

€ 4000

Doelbedrag
64.5% Gefinancieerd

DONATIE | HANDBAL | NON-PROFIT


Hoi, ik ben Lynn Holtman, 17 jaar oud en kom uit Apeldoorn.Sinds augustus 2020 woon ik intern op de HandbalAcademie op Papendal. Hier volg ik een intensief schema van 2 keer per dag trainen en tussen de trainingen door ga ik naar het Beekdal college in Arnhem waar ik examen doe voor mijn HAVO diploma. Mijn eerdere doel deelname aan het EK met Oranje U17 in Polen afgelopen zomer heb ik gehaald! We hebben een prachtige gouden medaille gehaald en ons geplaatst voor het WK in 2021 in Georgië. Het Lees het hele verhaal

Hoi, ik ben Lynn Holtman, 17 jaar oud en kom uit Apeldoorn.
Sinds augustus 2020 woon ik intern op de HandbalAcademie op Papendal. Hier volg ik een intensief schema van 2 keer per dag trainen en tussen de trainingen door ga ik naar het Beekdal college in Arnhem waar ik examen doe voor mijn HAVO diploma.

Mijn eerdere doel deelname aan het EK met Oranje U17 in Polen afgelopen zomer heb ik gehaald! We hebben een prachtige gouden medaille gehaald en ons geplaatst voor het WK in 2021 in Georgië. Het nieuwe doel is opnieuw geselecteerd te worden voor Orange U18 en op het WK  in augustus 2022 zo hoog mogelijk te eindigen.

Ik werk hard om mijn persoonlijke doelen waar te kunnen waarmaken. Deelnemen aan het programma van de HandbalAcademie en trainen en competitie spelen bij Kwiek Raalte zijn belangrijke factoren voor mijn ontwikkeling. Het is ontzettend leuk, maar kost ook veel tijd en geld bv de kamerhuur en reiskosten. Naast school en trainen blijft er weinig tijd over om te kunnen werken, daarom ben ik via Talentboek op zoek financiële ondersteuning.

Met jullie hulp, naast de steun van mijn ouders, kan ik blijven gaan voor mijn handbal-droom en zo hopelijk mijn financiële steentje bijdragen.

De Handbal Academie is een traject van 4 jaar. De weg is lang, waardoor ik behalve voor dit jaar ook sponsoren zoek voor een langere periode. Bij interesse mail mij; 


Waar mogelijk wil ik graag een steentje bijdragen in jullie reclame-uitingen. 

Alvast bedankt,

Groetjes Lynn

 

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Marktslager Van Bussel € 280 € 280 iDEAL via Mollie
  Anonieme Donateur € 250 € 178 iDEAL via Mollie
  Yvonne van Gennip Talent Fonds € 1500 € 250 iDEAL via Mollie
  Michel Van der Ven € 100 € 103 iDEAL via Mollie
  Ron en Jolanda van 't Erve € 100 € 100 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!
 • Afbeeldingen