Skip to main content
Standaard Avatar

Team NL Bowling
Support Mark Jacobs naar de EK bowlen

 • Talent Profiel
  ID : 849
  Team NL Bowling
  Veenendaal
  Bowling
  Utrecht
  https://nbf.bowlen.nl/topsport/team-nl-bowling

31

Donateur(s)

€ 2510

Gedoneerd

326

Dag (en) verstreken

€ 1500

Doelbedrag
167.33% Gefinancieerd

DONATIE | BOWLING | NON-PROFIT


Als Nederlands kampioen naar BerlijnMark Jacobs beleefde een geweldige zomer: Tijdens de EK heren voor teams in Frankrijk afgelopen juni, won hij brons in het Doubles Event én Brons in het Team Event. Daarnaast was Mark de enige speler die gedurende het toernooi niet 1, maar 2 perfect games wist te gooien (12 strikes op rij)! Zijn goede vorm zette Mark in juli voort, door in Hoofddorp Nederlands kampioen te worden. Daarmee verdiende  Mark een ticket naar de individuele EK, komende oktober in Lees het hele verhaal

Als Nederlands kampioen naar Berlijn
Mark Jacobs beleefde een geweldige zomer: Tijdens de EK heren voor teams in Frankrijk afgelopen juni, won hij brons in het Doubles Event én Brons in het Team Event. Daarnaast was Mark de enige speler die gedurende het toernooi niet 1, maar 2 perfect games wist te gooien (12 strikes op rij)!

Zijn goede vorm zette Mark in juli voort, door in Hoofddorp Nederlands kampioen te worden. Daarmee verdiende  Mark een ticket naar de individuele EK, komende oktober in Berlijn. Een toffe uitdaging, waarbij Mark het gaat opnemen tegen alle andere kampioenen van Europa. Hij komt daarbij ook in actie tijdens het Mixed Event, samen met international Denise Blankenzee.

Mark vertelt:
Het is een uitdaging die echter ook een flinke investering vraagt, terwijl ik ook al een eigen bijdrage (en veel vrije dagen) kwijt was i.v.m. de EK in juni. Daarom vraag ik jouw support, want een week naar Berlijn kost al snel zo'n 2.000 euro i.v.m. de reis, het verblijf en de deelnamekosten.

Tegenprestaties
Wil jij mij ondersteunen bij deze sportieve uitdaging, dan doe ik graag iets voor je terug:

- Iedereen die een bijdrage doet ontvangt een persoonlijk bericht van mij.
- Vanaf 25 euro houd ik je vanuit Berlijn iedere dag op de hoogte van mijn belevenissen.
- Vanaf 60 euro ontvang je een Team NL Bowling fanshirt in jouw maat, van onze partner ODIN Sportswear, met mijn handtekening erop.
- Vanaf 100 euro nodig ik je uit voor een toffe clinic, waarbij ik jou unieke tips & tricks geef op de bowlingbaan. (bekijk de video in mijn album onderaan deze pagina, om een indruk van zo'n clinic te krijgen)

- Voor bedrijven: Vanaf 500 euro komt jullie logo op mijn shirt en zorg ik ervoor dat jullie tijdens de EK goed in beeld worden gebracht! Deadline voor deze optie is 5 september 2023 (i.v.m. gereed maken kleding)

Net als de rest van ons team ben ik te volgen via @teamnlbowling op instagram & facebook. 

Alvast enorm bedankt voor je bijdrage! 

Sportieve groet,

Mark

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  ODMedia € 1000 € 1003 iDEAL via Mollie
  Kay en Roland den Hollander € 10 € 13 iDEAL via Mollie
  De Soester Duinen € 353 € 356 iDEAL via Mollie
  Karel Strijker € 60 € 63 iDEAL via Mollie
  Charlona Teerlink € 125 € 125 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!
 • Video's
  Afbeeldingen