Skip to main content

Swen Halferkamps
Swen Halferkamps - Ondersteun mijn toekomstige carrière

Schaatsen - Langebaan
Swen Halferkamps heeft in totaal
€ 0 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1365
  Swen Halferkamps
  Leunen
  Limburg
  7e NK afstanden junioren A 500m, 4e NK afstanden junioren B 500m

Campagne statistieken

€ 0
0.00%
Donateur(s)
0
Gedoneerd
€ 0
Dag (en) verstreken
192
Dag(en) te gaan
-117
Doelbedrag
€ 2500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Swen Halferkamps | Swen Halferkamps - Ondersteun mijn toekomstige carrière Goeiedag, ik ben Swen Halferkamps, 18-jaar, langebaanschaatser e....

Swen Halferkamps - Ondersteun mijn toekomstige carrière


Goeiedag, ik ben Swen Halferkamps, 18-jaar, langebaanschaatser en vertegenwoordig KTT Zuid voor het derde jaar op rij. Ik ben vastberaden om mijn schaatsdromen waar te maken en mijn prestaties naar een hoger niveau te tillen. Om dit te bereiken, heb ik jouw hulp nodig!


Als schaatser werk ik hard om mijn vaardigheden te verbeteren en de top te bereiken. Dit omvat het investeren in hoogwaardig materiaal en deelname aan belangrijke trainingskampen en wedstrijden. Deze kosten kunnen behoorlijk oplopen en daarom ben ik op zoek naar sponsors die mij willen ondersteunen in mijn reis naar schaatssucces.


Elke bijdrage, groot of klein, is van onschatbare waarde voor mijn toekomst in het schaatsen. Jouw steun kan me helpen om:
1. Materiaal te upgraden: Het gebruik van geavanceerde schaatsuitrusting is cruciaal voor het verbeteren van mijn prestaties en het bereiken van mijn doelen.
2. Deelnemen aan kampen en wedstrijden: Het bijwonen van gespecialiseerde schaatskampen en deelname aan belangrijke nationale en internationale wedstrijden zal mijn ervaring en vaardigheden aanzienlijk verbeteren.
3. Reiskosten dekken: Wedstrijden en kampen kunnen op verschillende locaties plaatsvinden, en reiskosten zijn een aanzienlijk deel van mijn schaatsbudget.


Om deel uit te maken van mijn reis naar succes, kun je hier doneren. Elk bedrag is welkom en wordt zeer gewaardeerd. Bovendien zal ik mijn sponsors op de hoogte houden van mijn vooruitgang en successen.


Dank je wel voor het overwegen om mij te sponsoren en te helpen mijn schaatsdromen te verwezenlijken.

Bedankt voor de support!
Swen Halferkamps

Swen Halferkamps - Ondersteun mijn toekomstige carrière

0

Donateur(s)

€ 0

Gedoneerd

192

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag

DONATIE | SCHAATSEN - LANGEBAAN | NON-PROFIT


Swen Halferkamps - Ondersteun mijn toekomstige carrière Goeiedag, ik ben Swen Halferkamps, 18-jaar, langebaanschaatser en vertegenwoordig KTT Zuid v ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Geen donaties ontvangen
Doneer als eerste voor deze campagne
No reports posted yet!