Skip to main content
Standaard Avatar

Nielle Vroegh
Taekwondo WK 2024

Talentboek Brabant
 • Talent Profiel
  ID : 1241
  Nielle Vroegh
  Veldhoven
  Noord-Brabant
  Begin 2024 al de Kwalificatie gehaald voor WK in Korea en eveneens voor Grand Prix voor junioren als 1e sportster van Nederland, Vanaf mijn start als junior (14 jaar) in januari t/m mei 6 internationale wedstrijden gedraaid en 6x een podiumplaats behaald. 1 GOUD, 3 zilver en 2 Brons…, Brons op WK en EK 2023, 10e plaats op EUROPEAN RANKING en minimaal de 24e plaats in de WORLD RANKING in de -68kg klasse., Tot nu toe 39 internationale podiumplaatsen waarvan 10 Goud en 16 Zilver

12

Donateur(s)

€ 1450

Gedoneerd

161

Dag (en) verstreken

€ 5500

Doelbedrag
26.36% Gefinancieerd

DONATIE | TAEKWONDO - SPARRING | NON-PROFIT


In 2023 ben ik enorm geholpen met mijn geslaagde crowdfunding via het Yvonne van Gennip Talent Fonds. Ik heb een fantastisch en geslaagde cadettenperiode achter de rug. 33 podiumplaatsen op G1 en G2 A categorie wedstrijden, waarvan 22 finalewedstrijden met 15x Goud als eindresultaat! Daarnaast Brons op het WK en Brons EK en Sporttalent van het jaar 2023 in Veldhoven. Inmiddels is mijn NOC/NSF "belofte" status omgezet in de "NT" NATIONAAL TALENT status. Dit jaar ben ik, als 14 jarige in de juni Lees het hele verhaal

In 2023 ben ik enorm geholpen met mijn geslaagde crowdfunding via het Yvonne van Gennip Talent Fonds. Ik heb een fantastisch en geslaagde cadettenperiode achter de rug. 33 podiumplaatsen op G1 en G2 A categorie wedstrijden, waarvan 22 finalewedstrijden met 15x Goud als eindresultaat! Daarnaast Brons op het WK en Brons EK en Sporttalent van het jaar 2023 in Veldhoven.

Inmiddels is mijn NOC/NSF "belofte" status omgezet in de "NT" NATIONAAL TALENT status.

Dit jaar ben ik, als 14 jarige in de junioren klasse (15-17 jaar!) succesvol gestart met 6 kampioenschappen en meteen 6 podiumplaatsen behaald. 1 Goud, 3 Zilver en 2 Brons.

Ik heb begin 2024 al de Kwalificatie gehaald voor de WK in Korea en eveneens voor de Grand Prix voor junioren als 1e sportster van Nederland...!

Maar, hoe hoger je SPORTIEVE doelen, hoe hoger de kosten. De sportevenementen vinden plaats in Korea (WK) en ook de Grand Prix zal waarschijnlijk in Azië plaatsvinden. Niet alleen de kosten voor deze wedstrijden zijn hoog maar ook een gedegen voorbereiding heeft een financieel plaatje. Hiervoor is deelname aan internationale trainingskampen en wedstrijden van belang.

Hoe meer je slaagt in je doelen hoe meer eisen er gesteld worden. Maar de financiële ondersteuning vanuit ondersteunende organisaties is vrijwel nihil. Elk jaar kom ik dichter bij mijn doelen doordat ik internationaal best goed score ondanks mijn jonge leeftijd Mijn moeder, mijn trainer en ik hebben de keuze gemaakt om veel wedstrijdervaring op te doen als leerproject en dit blijkt succesvol. Je kunt 50 uur in de week trainen maar dit is niet te vergelijken met de spanning, adrenaline en opbouw van het gevecht op het veld. Dat is voor mij mijn leerschool en geeft mij succes. Bedankt als U mij daarin wilt steunen!!

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Myron € 50 € 50 iDEAL via Mollie
  Bart € 110 € 110 iDEAL via Mollie
  Robin Didden € 50 € 50 iDEAL via Mollie
  Henk Meijer Taekwondo € 200 € 203 iDEAL via Mollie
  Anonieme donateur € 200 € 178 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!
 • Video's
  Afbeeldingen