Skip to main content

Tess Boekhoud
Tess naar de top!

Skiën - Alpine
Tess Boekhoud heeft in totaal
€ 1212 opgehaald met 2 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 687
  Tess Boekhoud
  Barendrecht
  Zuid-Holland
  2e plaats Europacup Leogang 2021, 4e plaats Europacup RS Steinach am Brenner 2021
  www.tessboekhoud.nl

Campagne statistieken

€ 0
0.00%
Donateur(s)
0
Gedoneerd
€ 0
Dag (en) verstreken
567
Dag(en) te gaan
-416
Doelbedrag
€ 2500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Tess Boekhoud | Ik ben Tess, ben 18 jaar en heb een droom! Over 3,5  jaar wil ik met mijn zitski schitteren op de Paralympische Winterspelen....

Ik ben Tess, ben 18 jaar en heb een droom! Over 3,5  jaar wil ik met mijn zitski schitteren op de Paralympische Winterspelen 2026. Alle vrije tijd besteed ik aan trainen in binnen- en buitenland, met dit doel scherp voor ogen.

Ik ben geboren met spina bifida en ga rijdend in een rolstoel door het leven. In de ski-sport heb ik mijn kracht en talent gevonden.

Bij mijn geboorte bleek ik een open rug te hebben (spina bifida) en mijn toekomst was onzeker. Doorzettingsvermogen, denken in kansen en mogelijkheden en een sterke wil maakt dat ik sterk ben en geen beperkingen ervaar. Mijn eerste rolstoeltje kreeg ik toen ik 18 maanden oud was en ik ontdekte de wereld in hoog tempo. Snelheid, spanning, adrenaline, heuveltjes en stoepranden op en af, ik was er snel handig mee. Op mijn vierde suisde ik in Oostenrijk van de bergen, voor de eerste keer in een zitski, begeleid door mijn ouders. Wat mij betreft mocht het allemaal nog sneller en platter door de bocht. De liefde voor het skiën was geboren.

Ik startte met trainingen bij de VGW (vereniging voor gehandicapte wintersporters). Tijdens deze trainingen in Oostenrijk bleek ik veel talent, motivatie en enthousiasme te hebben voor het skiën. De droom om ooit met mijn zitski te schitteren op de Paralympische Winterspelen ontstond daar. 

Inmiddels heb ik een belofte-status en train ik in het Talententeam van de Nederlandse SkiVereniging vele weken per jaar in de Alpen. Alle vrije tijd die ik heb, besteed ik aan het trainen om deze droom te verwezenlijken.

Dit seizoen kom ik weer een stap dichter bij mijn droom. Nog meer skiën; slalom, reuzeslalom, Super-G en dus nog intensiever trainen. Sneeuwtrainingen in binnen- en buitenland en kracht- en conditietrainingen … met de focus op podiumplaatsen en punten verzamelen bij de Europacup wedstrijden Para Alpine. 

Om deze droom te realiseren, zoek ik sponsors. Mensen die een financiële bijdrage kunnen leveren aan de buitenlandtrainingen en alle benodigde materialen. Iedere bijdrage is welkom en zal mijn droom dichterbij brengen. 

Bedankt voor de support!
Tess Boekhoud

Tess naar de top!

0

Donateur(s)

€ 0

Gedoneerd

567

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag

DONATIE | SKIëN - ALPINE | NON-PROFIT


Ik ben Tess, ben 18 jaar en heb een droom! Over 3,5  jaar wil ik met mijn zitski schitteren op de Paralympische Winterspelen 2026. Alle vrije tijd be ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Geen donaties ontvangen
Doneer als eerste voor deze campagne
No reports posted yet!