Harm Janssens
Traininsstage Kreta 2023

Atletiek
Harm Janssens heeft in totaal
€ 630 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1098
  Harm Janssens
  Heemskerk
  Atletiek
  Noord-Holland
  2e NK meerkamp U20 outdoor, 5e eerste NK meerkamp Senioren indoor

Campagne statistieken

€ 630
31.50%
Donateur(s)
7
Gedoneerd
€ 630
Dag (en) verstreken
16
Dag(en) te gaan
42
Doelbedrag
€ 2000

Crowdfunding Campagne voor Harm Janssens | Hoi, mijn naam is Harm Janssens, ik ben 20 jaar en mijn sport is atletiek. In de atletiek specialiseer ik mij op de meerkamp ....

Hoi, mijn naam is Harm Janssens, ik ben 20 jaar en mijn sport is atletiek. In de atletiek specialiseer ik mij op de meerkamp (tienkamp). Naast mijn sport doe ik de opleiding Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) aan de Hogeschool van Amsterdam.

Na meerdere blessures ben ik in 2021 in mijn laatste jaar als junior 2e van Nederland geworden op het U20 NK meerkamp outdoor. In 2022 ben ik in mijn eerste jaar als senior 5e geworden op het senioren NK meerkamp indoor. Op dit moment train 6/7 keer in de week bij AV Lycurgus in Assendelft. Waar ik goede trainers en trainingsfaciliteiten tot mijn beschikking heb om optimaal te kunnen trainen en mijn doelen te behalen. 

Komend outdoor seizoen ga ik meerdere grote stappen zetten om te werken aan mijn doel; de aansluiting vinden bij de senioren top. Ik ben gemotiveerd om mijn doel te behalen, maar hier komt veel bij kijken, denk aan materialen, kleding en vervoer. Naast veel trainen in Nederland ga ik in april 2 weken op trainingsstage naar Kreta. Hier kan ik 2 weken lang optimaal trainen met oog op het NK meerkamp outdoor.

Omdat ik studeer en veel train is er weinig tijd voor een bijbaantje. Dit zijn een hoop kosten die ik maak en dit moet ik allemaal zelf betalen. Mijn grootste kostenpost is de trainingsstage. Ik zou het daarom super tof vinden als u mij hierbij wil steunen en mij helpt om doormiddel van deze mooie leeromgeving mijn doelen te behalen.

Bedankt voor de support!
Harm Janssens

Traininsstage Kreta 2023

7

Donateur(s)

€ 630

Gedoneerd

16

Dag (en) verstreken

€ 2000

Doelbedrag

DONATIE | ATLETIEK | NON-PROFIT


Hoi, mijn naam is Harm Janssens, ik ben 20 jaar en mijn sport is atletiek. In de atletiek specialiseer ik mij op de meerkamp (tienkamp). Naast mijn sp ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Jelle Van Etten € 25   Succes Harm!! 
Tracy Andringa € 15   Zet em op Harm! Remember your avdem days!  
Willo Swart € 10   Mooi Avontuur Harm! Veel succes 
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 500   Het Yvonne van Gennip Talent Fonds wenst je veel succes én plezier met je sportieve carrière!  
Rob van Rookhuizen € 50   Hoi Harm , ik zal je blijven steunen om alles heel te houden bij je de komende periode. 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!