Skip to main content

Lynn Koelman
USA 2022

Rugby
Lynn Koelman heeft in totaal
€ 150 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 686
  Lynn Koelman
  Akersloot
  Noord-Holland
  Meedere keren mogen uitkomen voor het Nederlands team. Farah Palmer cup mogen spelen in New Zealand en voor een Spaanse club mogen uitkomen.

Campagne statistieken

€ 150
3.00%
Donateur(s)
1
Gedoneerd
€ 150
Dag (en) verstreken
863
Dag(en) te gaan
-538
Doelbedrag
€ 5000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Lynn Koelman | Ook dit jaar heb ik weer een geweldige uitdaging op mijn pad gekregen. Ik mag naar de USA. Ik zal hier in de WPL league gaan s....

Ook dit jaar heb ik weer een geweldige uitdaging op mijn pad gekregen. Ik mag naar de USA. Ik zal hier in de WPL league gaan spelen, het hoogste haalbare rugby voor mij in de USA. Ik zal in San Francisco gaan wonen, helaas is het voor vrouwen rugby nog niet zo dat ik huisvestiging en vluchten vergoed krijg en kan hierbij alle hulp gebruiken.

Voordat ik vertrek staan er nog twee Nederlands team wedstrijden op te planning. Een thuis, tegen Spanje en uit in Rusland. Bent u benieuwd hoe de dames het gaan doen, kom dan kijken in Amsterdam op 19 februari of online, beide wedstrijden worden op Europerugby.com uitgezonden. 

Bij deze wil ik u alvast bedanken voor de steun die ik voorgaande jaren gekregen heb en de steun die u mij nu geeft. Ik waardeer het enorm. 

 

Bedankt voor de support!
Lynn Koelman

USA 2022

1

Donateur(s)

€ 150

Gedoneerd

863

Dag (en) verstreken

€ 5000

Doelbedrag

DONATIE | RUGBY | NON-PROFIT


Ook dit jaar heb ik weer een geweldige uitdaging op mijn pad gekregen. Ik mag naar de USA. Ik zal hier in de WPL league gaan spelen, het hoogste haalb ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Jooske Blommaert € 150   Let’s go Lynn 😘 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!