Steun de crowdfunding campagne:

USA 2022

Lynn Koelman
USA 2022

Rugby
 • Talent Profiel
  Lynn Koelman
  Akersloot
  Rugby
  Noord-Holland
  Meedere keren mogen uitkomen voor het Nederlands team. Farah Palmer cup mogen spelen in New Zealand en voor een Spaanse club mogen uitkomen.

Campagne statistieken van
Lynn Koelman

€ 150
3.00%
Donateur(s)
1
Gedoneerd
€ 150
Dag (en) verstreken
150
Dag(en) te gaan
175
Doelbedrag
€ 5000

Crowdfunding Campagne voor Lynn Koelman | Ook dit jaar heb ik weer een geweldige uitdaging op mijn pad gekregen. Ik mag naar de USA. Ik zal hier in de WPL league gaan s....

Ook dit jaar heb ik weer een geweldige uitdaging op mijn pad gekregen. Ik mag naar de USA. Ik zal hier in de WPL league gaan spelen, het hoogste haalbare rugby voor mij in de USA. Ik zal in San Francisco gaan wonen, helaas is het voor vrouwen rugby nog niet zo dat ik huisvestiging en vluchten vergoed krijg en kan hierbij alle hulp gebruiken.

Voordat ik vertrek staan er nog twee Nederlands team wedstrijden op te planning. Een thuis, tegen Spanje en uit in Rusland. Bent u benieuwd hoe de dames het gaan doen, kom dan kijken in Amsterdam op 19 februari of online, beide wedstrijden worden op Europerugby.com uitgezonden. 

Bij deze wil ik u alvast bedanken voor de steun die ik voorgaande jaren gekregen heb en de steun die u mij nu geeft. Ik waardeer het enorm. 

 

Bedankt voor de support!
Lynn Koelman

USA 2022

1

Donateur(s)

€ 150

Gedoneerd

150

Dag (en) verstreken

€ 5000

Doelbedrag

DONATIE | RUGBY | NON-PROFIT


Ook dit jaar heb ik weer een geweldige uitdaging op mijn pad gekregen. Ik mag naar de USA. Ik zal hier in de WPL league gaan spelen, het hoogste haalb ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Dit is de activiteitenlog van deze campagne waar alle acties zichtbaar zijn die met deze campagne te maken hebben. Hierop zijn ook de terugbetaalde en geannuleerde donaties zichtbaar. Wij werken hiervoor aan een oplossing. In het tabblad Donateurs vind u een overzicht van de daadwerkelijke donaties.

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Openbaar bericht aan talent bij de donatie:
Jooske Blommaert € 150 Let’s go Lynn 😘
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

Alle rechten zijn voorbehouden. 2020 © YVGTF.NL
Website ontwerp, marketing concept en technische realisatie smackitcreations.com