Skip to main content

Kirsten de Wit
Wie helpt Kirsten naar de top-8 van Europa!

Badminton
Kirsten de Wit heeft in totaal
€ 4750 opgehaald met 2 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1033
  Kirsten de Wit
  Bunschoten
  Utrecht
  8x Nederlands jeugdkampioen waaronder drievoudig Nederlands kampioen U19 in 2022, 7x Internationale titel op het Europese circuit toernooien U17 & U19, 2x 5e plaats EJK (dubbel U15 & mix U19), In december 2022 eerste internationale titel in senioren circuit + eind 2022 top 100 dubbel en top 200 mix van de wereldranking

Campagne statistieken

€ 3250
130.00%
Donateur(s)
14
Gedoneerd
€ 3250
Dag (en) verstreken
461
Dag(en) te gaan
-333
Doelbedrag
€ 2500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Kirsten de Wit | Ik ben Kirsten de Wit en mijn droom kost geld. Een olympische droom in een door Azië gedomineerde sport waarin in Europa re....

Ik ben Kirsten de Wit en mijn droom kost geld. Een olympische droom in een door Azië gedomineerde sport waarin in Europa relatief weinig geld in omgaat, maar na voetbal wel de meest beoefende sport ter wereld is. 
Ik woon en train doordeweeks op het nationale sportcentrum Papendal. Hier train ik 2 keer per dag en tussen de trainingen door volg ik de studie sportkunde aan de HAN hogeschool. Daarnaast speel ik competitie in de eredivisie bij BV Almere.

Afgelopen jaar ben ik 3-voudig Nederlands jeugdkampioen geworden, heb een 5e plaats gehaald op het EJK in de mix dubbel en heb ik mijn eerste future series overwinning gehaald bij de senioren in het damesdubbel. Mijn ultieme doel is de Olympisch Spelen van 2028 in Los Angeles en/of 2032 in Brisbane. De internationale competitie in badminton is wereldwijd zo sterk dat Olympische Spelen pas rond je 24ste als Europese speler een reëel doel is. Daarom is het belangrijk om veel internationale toernooien te spelen om ervaring op te doen en een goede internationale ranking op te bouwen die als basis dient voor een Olympisch traject vanaf 2024.

In 2020 heb ik een duidelijke keuze gemaakt om te specialiseren in het dubbelspel, damesdubbel en mixdubbel. Ik vind vooral de snelheid van het dubbelspel het leukst omdat je altijd alert moet zijn. Ook het tactische element van het dubbelspel spreekt mij enorm aan. Het eerste doel is top 8 van Europa / top 40 van de wereld en plaatsing voor de Europese kampioenschappen van 2024 in zowel dubbel als mix.

Trainen en wonen op Papendal is niet gratis en daarnaast moet ik om mijn doel te bereiken ongeveer 15 internationale toernooien spelen per jaar. Een buitenlands toernooi kost 600-650 euro per toernooi (vluchten/hotel/eten en inschrijfgeld). Badminton Nederland geeft een beperkt reisbudget. Ik gebruik de donaties om zo veel mogelijk internationale toernooien te kunnen spelen en zo de aansluiting te krijgen bij in eerste instantie de Europese top. De Europese circuit toernooien waarin ik moet starten kennen geen of een zeer beperkt prijzengeld. Een volgende stap zal ook buiten Europa zijn.

Deze fundraising is naast bestaande sponsoren en bijdrage van mijn ouders zodat ik het volledige programma kan draaien en geld niet de limitatie wordt voor een succesvolle stap naar de Europese top. Het fundraising doel stelt mij in staat 4 buitenlandse (Europese) toernooien te financieren.

Bedankt voor de support!
Kirsten de Wit

Wie helpt Kirsten naar de top-8 van Europa!

14

Donateur(s)

€ 3250

Gedoneerd

461

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag

DONATIE | BADMINTON | NON-PROFIT


Ik ben Kirsten de Wit en mijn droom kost geld. Een olympische droom in een door Azië gedomineerde sport waarin in Europa relatief weinig geld in omga ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Anonieme donateur € 375    
Anonieme donateur € 25    
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 1500   Het Yvonne van Gennip Talent Fonds wenst je veel succes én plezier met je sportieve carrière!  
Geert Berghuis € 150   Nog een steuntje van mij op weg om je doel(en) te realiseren. Succes! 
Brent Oskam € 50   Succes  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!