Skip to main content
Standaard Avatar

Ninthe Roosenbrand
Wie helpt mij naar het WK OCR in Costa Rica

Talentboek Brabant
 • Talent Profiel
  ID : 1552
  Ninthe Roosenbrand
  Etten-Leur
  Noord-Brabant
  EK OCR in Italië GOUD op de short en standard course, ZILVER bij de teamrace en BRONS bij de 100m

15

Donateur(s)

€ 435

Gedoneerd

21

Dag (en) verstreken

€ 2000

Doelbedrag
21.75% Gefinancieerd

DONATIE | OVERIGE SPORTEN | NON-PROFIT


Hallo Mijn naam is Ninthe Roosenbrand. Ik ben 17 jaar en woon in Etten-Leur samen met mijn vader, moeder, zusje en hond Zoë. Ook studeer ik aan het CIOS in Goes en loop ik stage bij The Outdoor Pact in Made. Twee jaar geleden ben ik naast Turnen begonnen met Survivalrun bij Survivalrungroep Teteringen. Afgelopen jaar heb ik hierin fanatiek meegedaan met wedstrijden in de categorie JSR 15-17. Ik heb meegedaan aan 12 wedstrijden en heb ze allemaal gewonnen. Ook mag ik mij Nederlands Kampioen Su Lees het hele verhaal

Hallo

Mijn naam is Ninthe Roosenbrand. Ik ben 17 jaar en woon in Etten-Leur samen met mijn vader, moeder, zusje en hond Zoë. Ook studeer ik aan het CIOS in Goes en loop ik stage bij The Outdoor Pact in Made.

Twee jaar geleden ben ik naast Turnen begonnen met Survivalrun bij Survivalrungroep Teteringen. Afgelopen jaar heb ik hierin fanatiek meegedaan met wedstrijden in de categorie JSR 15-17. Ik heb meegedaan aan 12 wedstrijden en heb ze allemaal gewonnen. Ook mag ik mij Nederlands Kampioen Survivalrun noemen.

Ongeveer een half jaar geleden kwam ik in aanraking met OCR (Obstacle Course Racing). Dit lijkt op Survivalrun, maar bij OCR zijn er andere obstacles en moet je ook meer hardlopen tussen de obstacles. Ik heb aan 3 short courses meegedaan en aan 3 standard courses (waaronder Strong Viking en de Spartan race in Zandvoort). Hierbij wist ik bij alle races een medaille te behalen en wist ik me te kwalificeren voor het EK OCR in Italië. 

Afgelopen week heb ik meegedaan aan het EK OCR in Italië. Ik vond het echt super leuk. Ook hier wist ik medailles te halen:

-Short race en Standard race GOUD

-Teamrace ZILVER

-100m BRONS

In augustus vindt het WK OCR in Costa Rica plaats en hier zou ik ook graag aan willen deelnemen. Nu is dit een erg dure reis, daarom ben ik op zoek naar mensen die mij willen sponsoren. Maakt niet uit met welk bedrag. Alles is welkom. 

Willen jullie een keer bij een training komen kijken of meedoen dan is dat zeker mogelijk. Laat het me maar weten.

 

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Lieke van Gog € 5 € 5 iDEAL via Mollie
  Marianne, Michel en Nikki € 5 € 5 iDEAL via Mollie
  Natalie Vermorken € 20 € 20 iDEAL via Mollie
  Anonieme donateur € 5 € 1 iDEAL via Mollie
  Anonieme donateur € 5 € 1 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!