Skip to main content

Johannes Hoomans
Wil jij Johannes Hoomans ondersteunen?

Schaatsen - Langebaan
Johannes Hoomans heeft in totaal
€ 1512 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1218
  Johannes Hoomans
  Sneek
  Friesland
  Goud op het NK inline 2023 o.a: one lap,100mtr, 200 mtr, 500 mtr, 1.000 mtr

Campagne statistieken

€ 1512
84.00%
Donateur(s)
36
Gedoneerd
€ 1512
Dag (en) verstreken
27
Dag(en) te gaan
99
Doelbedrag
€ 1800

Crowdfunding Campagne voor Johannes Hoomans | Hallo ik ben Johannes Hoomans, ik ben 13 jaar oud, ik woon in sneek en zit op school op OSG Sevenwolden heerenveen. Wat le....

Hallo ik ben Johannes Hoomans, ik ben 13 jaar oud, ik woon in sneek en zit op school op OSG Sevenwolden heerenveen. Wat leuk dat je er bent.

Ik ben een jonge sporter en ik doe inline (skeeleren) en langebaan (schaatsen). Ik begon mijn avontuur als 6 jarige bij de Club: De IJster en zit nu sinds dit jaar bij het Gewest Fryslan langebaan. Ik heb van jongs af aan al liefde voor schaatsen en het zit ook in mijn bloed van familie. Ik deed bij de club altijd mee aan de regio wedstrijden waar ik altijd met plezier heen ging en nog steeds. Ik werd vorige jaar Fries Kampioen, Nederlands Kampioen Allround en 3e op het NK marathon en ik heb 4 Club records gereden (100mtr, 300mtr, 500mtr en 1000mtr) en 2 baanrecords in Leeuwarden (2x 300mtr) waar ik super trots op ben.

Het inline doe ik nog maar 3 jaar vanuit de club en ik stroomde vorig jaar halverwege in bij het gewest Fryslan Inline en had eigenlijk niet veel met skeeleren maar ik reed dat jaar een goed NK, met 5 podiums. Dit jaar wou ik goud dat was een doel en trainde daar heel hard voor. Ik haalde mijn doel door 5 gouden titels te pakken en 4 zilver super trots!

Maar de vraag is: waarom zouden jullie mij geld geven? Want dat is het hele doel hiervan. Nou ik wil mij heel graag verder ontwikkelen en ben heel gemotiveerd om heel ver te komen. Doel is: prof worden. De kosten van de sport zijn heel hoog. En ik vraag een bijdrage van de (jaarlijkse) kosten voor het deelnemen aan het Gewest waar de kleding, de trainers, de ijshuur trainingskampen voor worden betaald. Dus ik heb jullie nodig om mij verder te helpen. Ik bedank graag mijn sponsers.

Ik zou er super blij mee zijn! Dus alvast bedankt!

Volg me op Instagram en Facebook en blijf op de hoogte van mijn prestaties. 

Insta: @johannes_hoomans

Facebook: @Johannes Hoomans

 

Bedankt voor de support!
Johannes Hoomans

Wil jij Johannes Hoomans ondersteunen?

36

Donateur(s)

€ 1512

Gedoneerd

27

Dag (en) verstreken

€ 1800

Doelbedrag

DONATIE | SCHAATSEN - LANGEBAAN | NON-PROFIT


Hallo ik ben Johannes Hoomans, ik ben 13 jaar oud, ik woon in sneek en zit op school op OSG Sevenwolden heerenveen. Wat leuk dat je er bent. Ik ben e ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Alex € 50   Succes  
Omke Frits € 25   Hé Johannes succes kerel. Topper! 
Patrick & Annemiek € 30   KEEP IT UP CHAMP 
Anonieme donateur € 25    
Frits Bijland € 50   Succes Johannes 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

TEGENPRESTATIES

Wat is er nu mooier dan iets geven en daarvoor iets terugkrijgen? Talenten geven je de mogelijkheid om voor bepaalde bedragen een tegenprestatie te ontvangen.