Skip to main content

Mara Vergeer
Wilt u Mara helpen?

Schaatsen - Langebaan
Mara Vergeer heeft in totaal
€ 1865 opgehaald met 1 campagne(s)

Campagne statistieken

€ 1865
93.25%
Donateur(s)
57
Gedoneerd
€ 1865
Dag (en) verstreken
236
Dag(en) te gaan
-134
Doelbedrag
€ 2000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Mara Vergeer | Hallo beste lezers, Ik ben Mara Vergeer, 15 jaar en kom uit Warmond. Ik zit in 4 Havo. Naast mijn school doe ik fanatiek aan ....

Hallo beste lezers,

Ik ben Mara Vergeer, 15 jaar en kom uit Warmond. Ik zit in 4 Havo. Naast mijn school doe ik fanatiek aan schaatsen en wielrennen. Kunt u mij daarin helpen?

Toen ik nog heel jong was gingen we al op vakantie naar Inzell, daar ging ik schaatsen en mountainbiken. Dit vond ik zo gaaf, dat ik thuis ook op schaatsen wilde. Ik ging in de winter schaatsen bij de WIJC en in de zomer wielrennen bij de RTV de Bollenstreek. Dit was altijd heel gezellig. Het ging zo goed, dat ik vele NK’s bij het wielrennen heb mogen meedoen. In 2017 werd ik 3de, in 2018 2de en in 2022 4de. Komende zomer ga ik wielrennen bij Talent cycling.

Afgelopen winterseizoen heb ik bij het schaatsen ook met veel NK’s meegedaan. Dit jaar ben ik gaan schaatsen bij schaatsacademie Noord-West, dit is een volgende stap in mijn schaatscarrière. Hier kan ik met andere talentvolle rijders trainen onder begeleiding van een professionele trainer. In de winter ga ik 3x in de week schaatsen, verder doe ik ook de andere bijbehorende trainingen erbij. Ook gaan we een paar keer op trainingskamp wat heel gezellig maar vooral leerzaam is.

Mijn droom is om in het schaatsen in een commercieel team te komen en daarin mooie wedstrijden te winnen. Ik ga er alles aan doen om dat voor elkaar te krijgen, ik geef niet snel op. Dat maakt mij uniek, ik ga tot het gaatje en wil mijn doelen en dromen proberen waar te maken.

Naast heel veel tijd, kost sporten op hoog niveau ook veel geld. Denk aan contributies, trainingskampen, reiskosten, een racefiets, schaatsschoenen + ijzers en kleding.

Om mij stap voor stap te blijven verbeteren heb ik uw hulp nodig!

Elke bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd en draagt bij aan mijn streven om een succesvolle schaatser te worden.

Natuurlijk ben ik bereid om bij een mooie donatie een schaatsclinic te geven.

Met sportieve groet,

Mara Vergeer

Bedankt voor de support!
Mara Vergeer

Wilt u Mara helpen?

57

Donateur(s)

€ 1865

Gedoneerd

236

Dag (en) verstreken

€ 2000

Doelbedrag

DONATIE | SCHAATSEN - LANGEBAAN | NON-PROFIT


Hallo beste lezers, Ik ben Mara Vergeer, 15 jaar en kom uit Warmond. Ik zit in 4 Havo. Naast mijn school doe ik fanatiek aan schaatsen en wielrennen. ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Gabry van Leeuwen € 15   Hi Mara, heel veel succes en plezier met je mooie schaatsdoelen🍀 
Petra Vergeer € 20   Success Mara! Groetjes Petra Vergeer 
Yvonne € 15   Heel veel succes 
Mike, Hanneke en Ruud € 15   Succes en blijven genieten.  
Marco en jolanda € 10   Succes  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!