Skip to main content

Renée Koetsier
WK Acrogym Baku 2022

Gymnastiek- Acrogym
Renée Koetsier heeft in totaal
€ 500 opgehaald met 2 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 630
  Renée Koetsier
  Hamingen
  Overijssel
  Gekwalificeerd voor WK Acrogym 2022, en Nederlands Kampioen Acrogym 2019

Campagne statistieken

€ 500
33.33%
Donateur(s)
1
Gedoneerd
€ 500
Dag (en) verstreken
754
Dag(en) te gaan
-701
Doelbedrag
€ 1500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Renée Koetsier | Ik ben Renée en ben samen met Amber en Kiara sinds september 2021 een team in de acrogym. Wij komen uit voor junioren 2 bi....

Ik ben Renée en ben samen met Amber en Kiara sinds september 2021 een team in de acrogym. Wij komen uit voor junioren 2 bij de vereniging Sportacrobatiek Zwolle.
Op 28 november jl. hebben wij ons mogen kwalificeren voor het WK acrogym in Baku! Super gaaf!!

Na de kwalificaties zijn we hard verder gaan trainen en zijn eind februari afgereisd naar Azerbeidzjan. Helaas wordt acrogym niet financieel ondersteund door de KNGU en NOC*NSF. Hierdoor zijn wij genoodzaakt ons ook bezig te houden met sponsoring. Dit vinden we erg jammer, want we focussen ons liever op onze trainingen en school! Daarom hopen wij ons streefbedrag snel te halen.

In acrogym gaan veel trainingsuren zitten. Elke week zijn wij ruim 20 uren aan het trainen. Dit kunnen wij gelukkig goed combineren omdat wij ook 's ochtends trainen. Renée is 12 jaar oud en volgt haar middelbare school op het CSE in Zwolle. Dit is een topsportschool, de ochtendtrainingen worden ook vanuit deze school gegeven. Amber en Kiara zijn beiden 18 jaar en zitten op het vervolgonderwijs. Door de samenwerking van hun scholen met het CSE, en de topsport status die zij op hun school hebben gekregen, kunnen ze gelukkig veel vrijstelling van school krijgen om te trainen.

Bedankt voor de support!
Renée Koetsier

WK Acrogym Baku 2022

1

Donateur(s)

€ 500

Gedoneerd

754

Dag (en) verstreken

€ 1500

Doelbedrag

DONATIE | GYMNASTIEK- ACROGYM | NON-PROFIT


Ik ben Renée en ben samen met Amber en Kiara sinds september 2021 een team in de acrogym. Wij komen uit voor junioren 2 bij de vereniging Sportacroba ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 500   Beste Renée, het Yvonne van Gennip Talent Fonds wenst je veel succes én plezier met je sportieve carrière!  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!