Steun de crowdfunding campagne:

World Cup Banja Luka/WK Abu Dhabi 2022

Jaimy Kat
World Cup Banja Luka/WK Abu Dhabi 2022

Jiu-Jitsu
 • Talent Profiel
  Jaimy Kat
  Zoetermeer
  Jiu-Jitsu
  Zuid-Holland
  Wereldkampioen 2021

Campagne statistieken van
Jaimy Kat

€ 350
21.88%
Donateur(s)
3
Gedoneerd
€ 350
Dag (en) verstreken
32
Dag(en) te gaan
96
Doelbedrag
€ 1600

Crowdfunding Campagne voor Jaimy Kat | Ik ben Jaimy Kat en doe aan judo en jiu-jitsu. Sinds 2014 doe ik aan wedstrijdjudo en in 2017 is daar jiu-jitsu bij gekomen. I....

Ik ben Jaimy Kat en doe aan judo en jiu-jitsu. Sinds 2014 doe ik aan wedstrijdjudo en in 2017 is daar jiu-jitsu bij gekomen.

Ik heb al behoorlijk wat ervaring opgedaan met toernooien in Nederland en daar buiten. Voor de jiu-jitsu toernooien ben ik naar Duitsland, Griekenland, Roemenië en de Verenigde Arabische Emiraten geweest om deel te nemen aan internationale toernooien. Tot nu toe heb ik bijna altijd een podiumplek weten te bemachtigen. In september 2021 heb ik op het EK in Duitsland de bronzen medaille mee naar huis genomen. Op 4 november 2021 heb ik meegedaan aan het WK in Abu Dhabi, waar ik Wereldkampioen 2021 ben geworden. Ook ben ik in 2022 Europees Kampioen op Kreta geworden.

Normaliter train ik 3 dagen per week bij Budoschool Yotosama in Zoetermeer. Daarnaast train ik wekelijks op Papendal. In de weekenden train ik ook regelmatig, als ik geen toernooien heb.

Ik beoefen mijn sport met heel veel plezier, maar het kost ook wel wat; het reizen, de hotels, trainingsstages, etc. Om het mogelijk te maken op hoog niveau te blijven sporten zoek ik sponsors die mij willen helpen mijn doel te bereiken, het beste uit mezelf te halen en mooie resultaten neer te zetten.

Daar heb ik uiteraard jouw hulp bij nodig.

Voor 2022 heb ik nog twee grote toernooien op de planning staan. 

Op 15 september reis ik af naar Banja Luka voor de World Cup en op 26 oktober heb ik de Wereld Kampioenschappen in Abu Dhabi staan.

Bedankt voor de support!
Jaimy Kat

World Cup Banja Luka/WK Abu Dhabi 2022

3

Donateur(s)

€ 350

Gedoneerd

32

Dag (en) verstreken

€ 1600

Doelbedrag

DONATIE | JIU-JITSU | NON-PROFIT


Ik ben Jaimy Kat en doe aan judo en jiu-jitsu. Sinds 2014 doe ik aan wedstrijdjudo en in 2017 is daar jiu-jitsu bij gekomen. Ik heb al behoorlijk w ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Dit is de activiteitenlog van deze campagne waar alle acties zichtbaar zijn die met deze campagne te maken hebben. Hierop zijn ook de terugbetaalde en geannuleerde donaties zichtbaar. Wij werken hiervoor aan een oplossing. In het tabblad Donateurs vind u een overzicht van de daadwerkelijke donaties.

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Openbaar bericht aan talent bij de donatie:
Jan Kat € 250 Je bent en blijft een kanjer en maakt veel mensen blij (waaronder je oma en opa)
Anonieme donateur € 50
DJ Katsky € 50 Heel veel succes met de voorbereidingen op het Wereldkampioenschap in Abu Dhabi
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

Alle rechten zijn voorbehouden. 2020 © YVGTF.NL
Website ontwerp, marketing concept en technische realisatie smackitcreations.com