Skip to main content

Zara Rozeboom
Zara Rozeboom naar het jeugd WK 2023 world sailing in Brazilië

Foilen
Zara Rozeboom heeft in totaal
€ 3475 opgehaald met 2 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 983
  Zara Rozeboom
  Amsterdam
  Noord-Holland
  plaats op NK U20: 1e, plaatst op WK world sailing youth U19:12e, plaats op Wk IQfoil youth U19 22e

Campagne statistieken

€ 1955
50.13%
Donateur(s)
23
Gedoneerd
€ 1955
Dag (en) verstreken
206
Dag(en) te gaan
-169
Doelbedrag
€ 3900
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Zara Rozeboom | Zara Rozeboom heeft zich gekwalificeerd voor het World Sailing Jeugd Wereldkampioenschap in Búzios, Brazilië  (8 t/m 16 de....

Zara Rozeboom heeft zich gekwalificeerd voor het World Sailing Jeugd Wereldkampioenschap in Búzios, Brazilië  (8 t/m 16 december). Ze behoort tot de groep talentvolle surfers die op het ogenblik nationaal en internationaal sterk presteert bij de jeugd, zij gaat Nederland vertegenwoordigen op dit unieke evenement. En is als beste uit de bus gekomen tijdens de kwalificatie regatta en gaat zich nu voorbereiden op het jeugd WK die aan de andere kant van de wereld plaats zal nemen.

In het surfen wordt tegenwoordig gebruik gemaakt van hydrofoils, en ook deze topper vliegt boven het water en heeft zich in de afgelopen paar jaar enorm ontwikkeld in het windfoilen. Ze behoort tot de beste piloten die we in Nederland hebben en gaat in de komende jaren de strijd aan met de senioren om een Olympisch ticket. In lijn met het surfmateriaal wat op de komende Olympische Spelen gebruikt zal gaan worden surft zij nu op de jeugdversie van de iQfoil. Dit is de F1 van de zeilsport en wordt wereldwijd omarmd door alle vormen van surfen en boardsports en krijgt enorm veel exposure in de media.

 

Zara (18) heeft leren surfen op Curaçao en is twee jaar geleden vanuit Curaçao met haar familie naar Nederland gekomen. Ze is sindsdien volop bezig in de iQfoil klasse zo werd zij afgelopen jaar 1e op het NK, 12e op het open EK en 18e op het open WK.

 

Ter voorbereiding op de zeer belangrijke wedstrijd in Búzios, Brazilië legt Zara haar trainingsperiode voor het WK af op Lanzarote. Hier komen kosten bij kijken waar zij financiële support voor nodig heeft. Het totale bedrag van trainingsperiode en deelname aan het World Sailing Jeugd Wereldkampioenschap in Brazilië is €3900.

 

Hoop dat jullie Zara Rozeboom willen steunen met haar grote passie en enorme sportieve uitdaging die zij haar gehele leven al met zich mee draagt.

 

Bedankt voor de support!
Zara Rozeboom

Zara Rozeboom naar het jeugd WK 2023 world sailing in Brazilië

23

Donateur(s)

€ 1955

Gedoneerd

206

Dag (en) verstreken

€ 3900

Doelbedrag

DONATIE | FOILEN | NON-PROFIT


Zara Rozeboom heeft zich gekwalificeerd voor het World Sailing Jeugd Wereldkampioenschap in Búzios, Brazilië  (8 t/m 16 december). Ze behoort tot d ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Fem en robert € 100    
Martijn Bonaire € 100   Succes Zara 🤙🏻 
Anonieme donateur € 5    
Dirk € 25   Succes!! 
Ellen Zuidinga € 25   Heel veel succes Zara! 💪🏼🏄🏻‍♀️ 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!