Skip to main content
UPDATE WERKZAAMHEDEN op 2 en 3 juli 2024:

Wegens een grote update van ons platform is yvgtf.nl tijdelijk gesloten van 2 t/m 3 juli 2024.

Yvonne van Gennip nieuws:Eerste kwartaalverslag van 2018
yvgtf.nl | | Nieuws

Eerste kwartaalverslag van 2018


Vrienden van het Yvonne van Gennip Talent Fonds en Talentboek,

Vanaf 2018 worden de resultaten en het nieuws van het Yvonne van Gennip Talent Fonds per kwartaal gebundeld in een verslag. In zo’n kwartaalverslag zijn tevens opgenomen de statistieken van het crowdfundingplatform Talentboek en de verhalen van de talenten.

In dit eerste kwartaalverslag van 2018 is te lezen dat de VriendenLoterij ons verraste met een fraaie cheque voor meerdere jaren. Ook berichten we over de talentvoorziening, opgezet met NOC*NSF, Jeugdsportfonds en ministerie SZW, waarmee we de eerste talenten hebben kunnen helpen. Fantastisch! Meer informatie over beide en meer goed nieuws is te lezen in dit verslag.

Ook met Talentboek gaat het wederom crescendo. Het aantal geregistreerde talenten en teams is inmiddels de duizend overstegen en het donatiebedrag gaat hard richting de negen ton euro. Gemiddeld is dat zo’n 900 euro per talent. Voor Esmée Visser is dat een bijdrage voor nieuwe ijzers waarmee je Olympisch kampioen wordt, voor Romy Stevens is dat meer dan voldoende om je moeder en broers te kunnen laten kijken bij je deelname aan het NK Turnen.

Meer info over de talenten, hun sportieve successen en hun crowdfundingcampagnes kun je lezen in dit kwartaalverslag.

Het Yvonne van Gennip Talent Fonds dankt de vele partners die dit mogelijk maken. Speciale dank gaat uit naar onze partners ABNAMRO, Aegon, Deloitte, ING, KPN, Stichting Goede Doelen Nh1816, Telesport en De VriendenLoterij.

LEES HET KWARTAALVERSLAG >>