Skip to main content
Yvonne van Gennip nieuws:Giant en Liv geven wielertalent de kans hun dromen te verwezenlijken
yvgtf.nl | | Nieuws

Giant en Liv geven wielertalent de kans hun dromen te verwezenlijken


Giant en Liv geven wielertalenten de kans om hun dromen te verwezenlijken via de, de speciaal ontworpen crowdfundpagina, 'Talentboek Wielersport'. Wielertalenten (tot en met 24 jaar), uit alle facetten van de wielersport, zijn welkom om een profiel & crowdfundcampagne aan te maken op Talentboek! Zij krijgen een speciale wieler-badge, genaamd #RideUnleased. Via dit podium kunnen talenten zich presenteren en in contact komen met mogelijke donateurs! 

Giant en Liv zetten zich in om fietsers middelen te bieden die ze nodig hebben om hun uitdagingen te overwinnen en hun doelen te verwezenlijken. Het is hun missie is om elke fietser te inspireren om het maximale uit zichzelf te halen. Door de samenwerking met het Yvonne van Gennip Talent Fonds, streven zij ernaar opkomend wielertalent een platform te geven om hun dromen te verwezenlijken en hen te begeleiden bij het bereiken van de beste versie van zichzelf. Talentboek wielersport is beschikbaar voor alle talenten en teams binnen de wielersport! 

Het Yvonne van Gennip Talent Fonds zet zich in voor kinderen en jongeren met een gesignaleerd talent. Ons doel is om sporttalenten financieel en inhoudelijke te ondersteunen en hen zo te helpen om zich optimaal te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen.Talenten zijn een belangrijke inspiratiebron voor velen; tijdens de Olympische Spelen van de toekomst juicht iedereen straks voor deze sporters.

Elk talent moet de kans krijgen om zich maximaal te ontwikkelen. Hierbij is er ook aandacht voor inclusief sporten en bewegen. Bij Giant Group hebben zij het tot hun missie gemaakt om het fietsen naar mensen van alle leeftijden en achtergronden te brengen. 

Door het verbinden van het dealernetwerk van Giant, ontstaat er een gouden combinatie om aanstormend talent in heel Nederland te kunnen ondersteunen. Naast hun zogeheten ‘Grassroots programma’, waarbij zij lokale talenten over de hele wereld helpen door te breken op UCI World Tour-niveau, is deze samenwerking een uitstekende en tastbare manier om hun missie ruchtbaarheid te geven. Giant doorbreekt niet alleen barrières voor vrouwelijke fietsers, maar wil ook elke generatie fietsers helpen hun dromen waar te maken!

Wij zijn enorm trots op deze mooie samenwerking voor wielertalenten- en teams!