Skip to main content
Yvonne van Gennip nieuws:Het YvGTF treedt toe tot groep vaste beneficiënten van de VriendenLoterij
yvgtf.nl | | Nieuws

Het YvGTF treedt toe tot groep vaste beneficiënten van de VriendenLoterij


Voormalig olympisch kampioenen Esther Vergeer, Minke Booij, Bas van de Goor en Yvonne van Gennip zijn maandag in het Singer Laren verrast met een geldbedrag voor hun inzet op het gebied van gezondheid en welzijn. Zij kregen een cheque tijdens het VriendenLoterij Goed Geld Gala voor hun stichtingen. Extra mooi nieuws was er dit jaar voor Yvonne van Gennip Talent Fonds. Het fonds zal vanaf nu ieder jaar een bijdrage van de VriendenLoterij ontvangen om sporttalent met onvoldoende financiële middelen verder te helpen in hun sportieve carrière. 

Hoofd Goede Doelen, Margriet Schreuders: “Ik vind het belangrijk dat ieder kind de kans krijgt om de top te bereiken. We steunen dan ook graag het project van een oud-topsporter die iets terug wil geven aan de samenleving.”

Aan talenten geeft dit weer nieuwe kansen voor aanvragen. Voor 2018 is het niet meer mogelijk een aanvraag in te dienen, maar voor 2019 zijn er weer mogelijkheden. Het indienen van een aanvraag daarvoor kan van 1 januari 2019 tot 1 april 2019.