Skip to main content
Yvonne van Gennip nieuws:Het Yvonne van Gennip Talent Fonds start samenwerking met KNSB om schaatstalent te ondersteunen!
yvgtf.nl | | Nieuws

Het Yvonne van Gennip Talent Fonds start samenwerking met KNSB om schaatstalent te ondersteunen!


Het Yvonne van Gennip Talent Fonds start een samenwerking met de KNSB om schaatstalent te ondersteunen! 

Talentboek is een website voor crowdfunding van het Yvonne van Gennip Talent Fonds. Het is hét podium in Nederland waar sporttalenten zichzelf professioneel kunnen presenteren om zo in contact te komen met mogelijke donateurs.

Speciaal voor het ondersteunen van schaatstalent heeft de KNSB met steun van Daikin en Lynk & Co een eigen partnerpagina ontwikkeld. Op deze pagina krijgen talenten en teams uit de disciplines langebaanschaatsen, shorttrack, kunstrijden en inlineskaten een speciale Schaatsen-badge en kunnen zij direct aan de slag gaan met een eigen crowdfundingcampagne. Talentboek Schaatsen geeft op die manier dat financiële steuntje in de rug dat een talent goed kan gebruiken op weg naar de top. Neem een kijkje op de speciale schaats partnerpagina via: https://sport.talentboek.nl/partners/talentboek-schaatsen.html

Wij zijn erg trots dat onze partners Daikin en Lynk en Co hierin willen investeren. 

Lynk & Co
Bij Lynk & Co vinden wij dat mobiliteit beter kan. Daarom krijg je met een membership bij ons precies zoveel auto als je wilt en de mogelijkheid om te delen met je vrienden en familie. Onze generatie houdt van flexibele, simpele en duurzame opties zonder gedoe. Bij Lynk & Co zijn we niet bang om gedurfde stappen te zetten. We vragen ons steeds af hoe we je volledige vrijheid kunnen bieden, zodat je kunt gaan en staan waar en wanneer je maar wilt. Daarom vinden we het belangrijk om te inspireren, terug te geven aan de gemeenschap en als partner van het Nederlandse shorttrack steunen wij dan ook graag dit initiatief om al het talent een kans te bieden zich verder te ontwikkelen en te laten zien!

Daikin
Een warm hart voor schaatsen! Sinds 2018 is Daikin Nederland trotse hoofdsponsor van de Koninklijke Nederlandse Schaatsbond (KNSB). We hebben gekozen voor deze sport omdat het een prachtige link heeft met onze business. Wij geloven dat je met elkaar tot een nog hoger niveau komt. Wij geloven in partnerships die topprestaties door onze collega’s, partners, klanten en de sportatleten mogelijk maken. Graag dragen wij ons steentje bij aan het ontwikkelen van sporttalent voor alle disciplines in het schaatsen en willen wij dit samen met de andere partners van het Yvonne van Gennip Talent Fonds mede mogelijk maken.