Skip to main content
Yvonne van Gennip nieuws:Jordy Mol start campagne op nieuwe website Talentboek
yvgtf.nl | | Nieuws

Jordy Mol start campagne op nieuwe website Talentboek


Jordy Mol start campagne op nieuwe website Talentboek. Deze is geheel vernieuwd en, vanaf 2022, volledig geïntegreerd met de website van het Yvonne van Gennip Talent Fonds.

Talentboek is een website voor crowdfunding van het Yvonne van Gennip Talent Fonds. Het is hét podium in Nederland waar sporttalenten zichzelf professioneel kunnen presenteren om zo in contact te komen met mogelijke donateurs. Op Talentboek kunnen de sporttalenten, teams of groepen aangeven wat ze nodig hebben om hun ambities waar te maken en hiervoor donaties ontvangen.

De afgelopen jaren waren de website van het Yvonne van Gennip Talent Fonds en Talentboek twee sites en los van elkaar te vinden. Daar komt verandering in. Vanaf januari 2022 is de website van Talentboek een vast onderdeel van de site van het Yvonne van Gennip Talent Fonds. Alles rondom het Talent Fonds is hier te vinden. Talentboek is beschikbaar voor talenten die voldoen aan de eisen*.

Jordy Mol had de primeur om de nieuwe website van Talentboek alvast te testen. Hij heeft, als eerste, een campagne gestart op de nieuwe site en heeft ons, samen met zijn donateurs, hele waardevolle feedback gegeven. Hij heeft met zijn campagne ondertussen al een mooi bedrag opgehaald. Wist je dat donateurs nu ook anoniem en snel kunnen doneren?! Neem gerust een kijkje op zijn nieuwe campagne doel via deze link

Jordy heeft zijn ervaring met ons gedeeld: "Mijn ervaring met de nieuwe site is erg positief. Alle informatie over het talent kan je snel en overzichtelijk vinden op het platform. Ook is het doneren makkelijker geworden. Dit vind ik niet alleen zelf, maar dit heb ik ook gehoord van meerdere mensen tijdens mijn proefperiode met de nieuwe site. Op de vorige site lukte het ze niet om een bedrag over te maken, maar doordat het nu makkelijker is om te doneren, kreeg ik al snel nieuwe donaties van nieuwe donateurs. Ik vind het ook fijn dat ik nu makkelijk filmpjes op mijn talentboek kan zetten. Hierdoor kunnen de mensen zien wat trampoline springen inhoudt en wat ik allemaal kan. Dus ik ben erg blij met de nieuwe site en vind het een goede verbetering!"

De komende periode is er ruimte voor meer talenten om een campagne te starten op de nieuwe site van Talentboek! Wil jij, als één van de eerste, ook een campagne starten? Stuur ons dan een mail via . Wij nemen daarna contact met je op. 

Foto: Het afgelopen weekend heeft Jordy Mol een top resultaat neergezet op de Wereld Kampioenschappen trampoline springen in Baku. Hij werd daar 39e van de wereld! Wij zijn super trots op dit fantastische resultaat! 

*Talentboek is voor sporttalenten (tot en met 24 jaar) met een NOC*NSF-status of een ‘bondsstatus’. Een NOC*NSF-status staat geregistreerd in de database van NOC*NSF en een ‘bondsstatus’ houdt in dat het talent aan een NK, EK of WK heeft deelgenomen of gaat deelnemen in het jaar van registratie.