Skip to main content
Yvonne van Gennip nieuws:Jesper Pattipeilohy verkoopt oliebollen ten gunste van zijn EK
yvgtf.nl | | Nieuws

Jesper Pattipeilohy verkoopt oliebollen ten gunste van zijn EK


Jesper Pattipeilohy is 15 jaar en komt uit Apeldoorn. Hij heeft zich geplaatst voor de jeugd EK trampolinespringen in april 2024. Om dit te kunnen bekostigen, is hij een crowdfundcampagne gestart via Talentboek. In samenwerking met de lokale bakker verkoopt hij oliebollen en appelbeignets om zijn spaardoel te halen. 

Dit is trampolinespringer Jesper Pattipeilohy (15) uit Apeldoorn. Jesper springt in de Eredivisie in de categorie 15-16 jaar. Hij is in het afgelopen jaar tweede geworden op het NK en afgelopen weekend met zijn team eerste op het NK teams. Op het jeugd WK afgelopen november haalde hij individueel de achttiende plek en met synchroonspringen werd hij achtste in de finale. Hij heeft grote plannen voor de toekomst en wil niets liever dan nog betere en moeilijkere sprongen leren om het misschien zelfs wel tot de Olympische Spelen te schoppen.

Onlangs heeft hij zich gekwalificeerd om in april 2024 mee te doen aan het jeugd EK in Portugal. Om dit financieel mogelijk te maken is hij een actie gestart. In samenwerking met een lokale bakker in Apeldoorn verkoopt hij oliebollen en appelbeignets. Hij krijgt van de bakker een deel van de opbrengst en zal deze gebruiken om zijn deelname aan het jeugd EK te financieren. Hij heeft ondertussen al een aantal bestellingen binnen (mede dankzij een fanatieke opa) maar hij hoopt nog meer te verkopen. Dus wie woont bij hem in de buurt en wil een bestelling plaatsen? Klik op onderstaande link voor meer informatie. 

Ook een steentje bijdragen? Doneren kan direct via zijn campagne op Talentboek.

Meer informatie over de actie kun je vinden via deze link. Bestellen kan tot uiterlijk 27 december.