Skip to main content
Yvonne van Gennip nieuws:Na 2022 ook in 2023 naar de Wereld Kampioenschappen in Blackpool!
yvgtf.nl | | Nieuws

Na 2022 ook in 2023 naar de Wereld Kampioenschappen in Blackpool!


In 2022 behaalde Lindsey van Duijvenvoorde, samen met haar team, een 6e plaats op de Wereld Kampioenschappen Hiphop in Blackpool. Na een Nederlandse Titel en een zilveren medaille op het Europees Kampioenschap in 2023 mag Nederland zich wéér vertegenwoordigen bij het WK Hiphop in Blackpool (van 23 tot en met 28 augustus). Ze zijn uitgeroepen tot het beste O18 intermediate team van Nederland. 

Het is nu echt aftellen geblazen voor haar richting het WK. Met nog vier dagen te gaan, is er nog €300,- nodig om haar doelbedrag te behalen en daarmee haar kosten te kunnen dekken voor haar deelname aan het WK. Wie helpt haar om dit doelbedrag te halen?

Eerder dit jaar spraken wij met Lindsey van Duijvenvoorde.

"Voorafgaande hebben wij eerst deelgenomen aan plaatsingswedstrijden waar wij altijd een top 3 hebben weten te behalen in sterke en grote deelnemersvelden.
Gevolgd door NK, toen een EK en vervolgens het WK.

Een ervaring om nooit te vergeten. Wij hebben keihard moeten knocken. Er zijn verdrietige momenten geweest maar ook onvergetelijke herinneringen gemaakt.

Ik train tussen de 15 en 20uur per week omdat ik nog meer dansstijlen beoefen zoals, ballet, jazz maar ook zang-en acteerlessen, omdat ik all-round wordt opgeleid.

Zonder mijn crowdfundactie op de website van de Yvonne van Gennip Talent Fonds had ik dit niet kunnen doen. Ook dit jaar, een jaar waarin iedereen financieel wordt getroffen, is de steun nog harder nodig.

Ik woon met mijn chronisch zieke zusje volledig en alleen bij mijn moeder. Topsport is duur en de bijkomende ziektekosten ook. Mijn moeder heeft mij altijd beloofd er alles aan te zullen doen, zodat ik kan doen waar ik goed in ben. 

Opgeven is geen optie! Mijn visie is om mijn dromen en einddoelen te behalen! Wederom een crowdfundactie dit seizoen via Talentboek zodat ik hopelijk mijn dromen achterna kan blijven gaan.

Liefs, Lindsey"

Doneer direct en help Lindsey mee om naar het WK te gaan!